TKI-palvelut

TAMKista saat osaavan kumppanin tutkimus- ja kehitysprojekteihin, joilla kehitetään organisaatiosi liiketoimintaa. Autamme myös ideoiden kaupallistamisessa.

TAMKin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa (TKI) kohtaavat TAMKin asiantuntijoiden osaaminen, opiskelijoiden tuoreet ideat ja kumppaneiden kehittämistarpeet. Kehittämisprojekteja tehdään aidoissa toimintaympäristöissä, Living Labeissa.

Teemme yhteistyötä sekä yritysten että julkisen sektorin kanssa. Ratkomme sekä pieniä että suuria ongelmia. Pienistä opiskelijavetoisista kehittämisprojekteista voi rakentua isoja kokonaisuuksia. 

Etsimme ratkaisuja, joilla kehitetään asiakkaiden liiketoimintaa. Ideoimme, kokeilemme ja toteutamme uusia tuotteita ja palveluja. Autamme pk-yrityksiä ideoiden kaupallistamisessa. Meille on myös tärkeää edistää uusien spin-off-yritysten syntymistä.

Suuri osa TKI-projekteistamme on laajoja kehittämishankkeita, joita toteutamme yhdessä muiden korkeakoulujen, yritysten, julkisorganisaatioiden ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Hankkeissa kehitetään uusia, laaja-alaisia ratkaisuja alueellisiin ja valtakunnallisiin tarpeisiin. Samalla yritykset voivat kehittää omaa tuote- ja palveluvalikoimaansa tulevaisuuden tarpeiden mukaiseksi. 

TAMKin vahva koulutusosaaminen on käytettävissä tuotteisiin ja palveluihin sisältyvien koulutuksellisten osioiden ja piirteiden kehittämiseen.

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut ideoimaan ja kokeilemaan kanssamme? Yhdessä voimme edetä kohti palvelu- ja tuoteinnovaatioita ja niistä kumpuavaa uutta liiketoimintaa. Ota yhteyttä!

Perttu Heino
Tutkimusjohtaja
+358 50 401 2168
perttu.heino@tamk.fi
LinkedIn