Mikäli yrityksenne on kiinnostunut osallistumaan johonkin tapahtumaamme tai järjestämään oman esittelyn, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä teille sopivin kokonaisuus.

Messut

PORTTI TYÖELÄMÄÄN

Tammi-helmikuussa pääkampuksellamme Kuntokadulla pidetään jo perinteeksi muodostunut rekrytointitapahtuma, Portti Työelämään, joka järjestetään yhteistyössä opiskelijayhdistysten kanssa. Portti Työelämään tuo TAMKin Pääkampukselle laajan kirjon eri alojen yrityksiä, jotka esittelevät organisaatioidensa toimintaa sekä etsivät harjoittelijoita ja työntekijöitä. Messujen lisäksi tapahtumassa pyörivät aloittain seminaarit, joissa opiskelijoiden on mahdollista kuulla alumniemme uratarinoita, yritysesittelyjä sekä työelämään liittyviä koulutuksia.

Tarkemmat tiedot tapahtuman päivämäärästä, järjestelyistä, hinnoista ja ilmoittautumislomakkeen löydät tapahtuman nettisivuilta www.porttityoelamaan.fi tai Facebook-sivulta.

PORTTI KANSAINVÄLISYYTEEN

Varsinaisen Portin tytärtapahtumana järjestettiin ensimmäistä kertaa Portti Kansainvälisyyteen -messut, jossa opiskelijat pääsevät tutustumaan erilaisiin mahdollisuuksiin kansainvälistyä. Kansainvälistä kokemusta voi kerätä niin lähtemällä maailmalle kuin pysymällä kotipaikkakunnallaankin, kunhan vain löytää itselleen sopivia mahdollisuuksia. Tuona päivänä pääkampuksellemme saapuu esittäytymään sekä kotimaisia että ulkomaisia yhteistyökumppaneitamme, joilla on tarjota harjoittelu- ja työmahdollisuuksia ympäri maailman.

Ständeilemään kampukselle

Mikäli yrityksenne haluaa tulla ständille rekrytoimaan opiskelijoita, on ständipaikan hinta 25 € (+ alv) / h. Vapaita aikoja kannattaa tiedustella suoraan osoitteesta tilavaraus(at)tamk.fi.

UraTori

Järjestämme silloin tällöin myös koulutusaloittain räätälöityjä UraTori –rekrypäiviä. UraTori on kohdennettu yhdelle koulutusalalle kerrallaan ja päivän tarkoitus on kerätä saman alan yrityksiä ständeilemään ja esittelemään toimintaansa opiskelijoille. Viemme siis yritykset suoraan opiskelijoiden luokse. UraTorilee osallistuminen on yrityksille ilmaista ja päivämääriä voi tiedustella TAMKrekrystä. Ilmoitathan, minkä alan opiskelijoista yrityksenne olisi kiinnostunut.

Yritysesittelyt ja -vierailut

Järjestämme halutessanne myös muita pienimuotoisia esittely- ja rekrytointitilaisuuksia, joissa teillä on mahdollisuus esitellä toimintaanne TAMKin opiskelijoille. Tilaisuudet voidaan järjestää TAMKilla tai mikäli haluatte kutsua opiskelijoitamme tutustumaan yritykseenne ja toimintaanne paikan päälle, hoidamme puolestanne tapahtuman markkinoinnin oppilaitoksessa valitsemallenne kohderyhmälle.

Tampereen korkeakoulujen yhteistapahtumat

Olemme mukana Unipoli Tampere -verkostossa, joka järjestää opiskelijoille ja valmistumassa oleville opiskelijoille suunnattuja yritystapahtumia sekä suomeksi että englanniksi. Työnantajille tapahtumat antavat mahdollisuuden tavoittaa samalla kertaa Tampereen kaikkien neljän korkeakoulun opiskelijat, jotka edustavat oman alansa tulevia osaajia.

Ota yhteyttä

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse. Voit myös lähettää meille soittopyynnön sähköpostilla tai tavoitella meitä henkilökohtaisista numeroistamme.

TAMK Työelämäpalvelut

Laita meille viestiä osoitteeseen:

careerservices.tamk@tuni.fi