Opiskelijat tykkää!

Kysyimme opiskelijakunnan hallituksen jäseniltä, miksi kannattaa hakea opiskelemaan juuri TAMKiin. Kehuja saavat TAMKin laadukas ja monialainen koulutus, lukuisat kansainvälistymismahdollisuudet sekä tiivis yhteistyö yritysten kanssa. Tampereesta opiskelijat pitävät erityisesti runsaan harrastetarjonnan ja vilkkaan opiskelijatoiminnan vuoksi.

1. Laadukas ja monialainen korkeakoulutus

TAMK tarjoaa sinulle erilaisia vaihtoehtoja kattaen kaikkea tekniikasta kulttuuriin ja terveydenhuollosta liiketalouteen. Ammattitaidolla suunniteltu ja toteutettu korkeakoulutus antaa hyvät valmiudet ja työkalut niin jatko-opintoihin kuin työelämäänkin.

2. Aktiivinen opiskelijakaupunki

Tampereella on opiskelijakuntien lisäksi paljon aktiivisia ainejärjestöjä, kerhoja, klubeja ja kiltoja, jotka järjestävät runsaasti ohjelmaa ja toimintaa aina leikkimielisistä urheilukisoista kunnallistason kuulemistilaisuuksiin asti. Opiskelijatoiminta näkyy Tampereen päivittäisessä elämässä selkeästi ja siksi Tampere onkin julistautumassa Suomen opiskelijaystävällisimmäksi kaupungiksi.

3. Kansainvälisiä kokemuksia

Lukuisia kansainvälistymismahdollisuuksia! TAMK on korkeakoulu, jolla on yhteistyökouluja ympäri maailmaa. TAMK mahdollistaa lähdön opiskelijavaihtoon tai harjoitteluun. Lisäksi on mahdollista lähteä mukaan intensiivikursseille, ekskursioille tai opintomatkalle ulkomaille. TAMK tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden kansainvälistyä kotimaassa, sillä TAMKin riveissä opiskelee lukuvuosittain useita vaihto- ja tutkinto-opiskelijoita.

4. Vahva työelämäyhteistyö

TAMK tekee vahvasti yhteistyötä suurten ja pienten yritysten kanssa, ja Tampereen laaja-alaiset ja monipuoliset työmarkkinat tarjoavat hyvät mahdollisuudet päästä harjoitteluiden kautta työllistymään. Kasvukeskuksena Tampere houkuttelee jatkuvasti uusia toimijoita työmarkkinoille.

5. Monipuolinen harrastetarjonta

Tampere tarjoaa virkeänä kaupunkina suuren määrän harrastusmahdollisuuksia, täällä on mahdollista innostua uusista lajeista tai jatkaa vanhojen harrastusten parissa. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus käyttää monipuolisia Unipoli Sport -palveluita, jotka avaavat ovet kolmen tamperelaisen korkeakoulun yhteiseen liikuntatarjontaan.