Anna TAMKin opiskelijoiden kehittää yrityksesi toimintaa! Yrityksen saaman hyödyn lisäksi projektit kehittävät monialaisen opiskelijaryhmän työelämätaitoja ja projektinhallinnan osaamista.

Teollisuusteknologia-yksikön opiskelijaprojektit

Onko työpaikallasi kehittämistä kaipaavia laitteita, työmenetelmiä tai alkuvaiheen ideoita, joiden edistämiseen ei löydy resursseja? Voit antaa ongelman TAMKin opiskelijoiden ratkaistavaksi.

Käytettävissä on kolmannen vuoden opiskelijoita seuraavista koulutuksista, ajoneuvotekniikka, biotuote- ja prosessitekniikka, konetekniikka, laboratoriotekniikka, metsätalous, Energy and Environmental Engineering.

Opiskelijat ovat tehneet projekteja mm. seuraavista aiheista: laatu- ja ympäristömittari kaupoille, teollisten ja varastoprosessien tehostaminen, biokaasulaitoksen rakentamisen edellytysten arviointi karjatilalle, erilaisten kemikaalien tuotekehitys, pienvesivoimalan turbiinivaihtoehtojen selvitys.

Projektityöskentelystä yritys saa motivoituneen opiskelijaryhmän työpanoksen, projektivalmentajan TAMKista ja projektin tuotoksen.

Ehdota projektiaihetta! Projektiaiheita käsitellään luottamuksellisesti. Projektit toteutetaan pääasiassa syksyllä 2018.

Tutustu laitteistoomme

Kysy lisää:

Erkki Kiviniemi
040 631 4080
erkki.kiviniemi@tamk.fi


OpenLab

OpenLab tarjoaa yrityksille ja yhteisöille erilaisia tuotekehitys- ja innovaatiopalveluita. Yritysten käytettävissä ovat laboratorioiden monipuolinen konekanta, ammattitaitoinen henkilökunta sekä laajat opiskelijaresurssit.

OpenLab koostuu TAMKin konetekniikan laboratoriosta ja oppimisympäristöistä.

Lue lisää OpenLabin sivuilta.