Opiskelijat tarjoavat yrityksille ja yhteisöille osaamistaan erilaisten projektien muodossa. TAMKin opiskelijoiden osuuskunnat ottavat vastaan toimeksiantoja liiketalouden, tietojenkäsittelyn, musiikin ja median sekä tietotekniikan aloilla. Projekteja työelämälle tehdään myös osana opintojaksoja. Tutustu erilaisiin mahdollisuuksiin ja ota rohkeasti yhteyttä!

Proakatemia

TAMKin yrittäjyysyksikön Proakatemian osuuskunnat toteuttavat erilaisia projektitöitä yrityksille ja yhteisöille. Esimerkiksi Pilotti-innovointipalvelussa Proakatemian tiimiyritykset ratkaisevat asiakkaan ongelman joko 12 tai 24 tunnissa. Tehtävä voi olla esimerkiksi kampanjaideointia, tuotteiden ja palveluiden kehittämistä tai myyntityön tehostamista. 

Proakatemia

Demola

Demolassa monialaiset opiskelijatiimit kehittävät yritysten ja yhteisöjen antamia ideoita tuotteiksi ja palveluiksi. Projektit liittyvät esimerkiksi teknologiasovelluksiin, digitaaliseen mediaan ja peleihin, sosiaalisiin innovaatioihin sekä yrityskonsepteihin. Toiminnassa on mukana TAMKin, Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston opiskelijoita.

Demola

Y-kampus

Y-kampuksella TAMKin, Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston opiskelijat suorittavat yrittäjyysopintoja ja oppivat tekemällä. Yrityksillä on mahdollisuus kehittää markkinointiaan ja myyntiään ja hyödyntää opiskelijoiden tuoreet ideat tuomalla toimeksiantoja Y-kampukselle.

Y-kampus

Laboratoriopalvelut ja opiskelijaprojektit

Anna opiskelijoiden ratkaista yrityksesi ongelmia käyttäen TAMKin monipuolisia laboratorioita. Lue lisää opiskelijaprojekteista laboratoriopalveluiden sivuilta.

Yhden opiskelijan projektit

Mikäli mielessäsi on ajatus pienemmästä projektista, joka sopii yksittäiselle opiskelijalle, ota yhteyttä TAMKrekryyn. Välitämme valmiit tehtävänannot opiskelijoille ja autamme myös tarvittaessa tehtävän määrittelyssä ja ilmoituksien kohdentamisessa oikealle opiskelijaryhmälle.

Ota yhteyttä

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse. Voit myös lähettää meille soittopyynnön sähköpostilla tai tavoitella meitä henkilökohtaisista numeroistamme.

TAMK Työelämäpalvelut

Laita meille viestiä osoitteeseen:

careerservices.tamk@tuni.fi