Kansainvälinen TKI-toiminta

Kansainvälinen TKI-toiminta

Toteutamme laajoja TKI-projekteja yhdessä kansainvälisten yhteistyökorkeakoulujemme sekä yritysten kanssa. Yhdistämällä osaamista laaja-alaisesti saavutetaan erinomaisia tuloksia.

TAMKilla on yhteensä noin 350 kansainvälistä yhteistyökorkeakoulua. Suunnittelemme ja toteutamme tutkimus- ja kehitysprojekteja yhdessä verkostoon kuuluvien korkeakoulujen kanssa. Projekteihin osallistuu usein myös yrityksiä sekä julkisen ja kolmannen sektorin organisaatioita korkeakoulujen yhteistyöverkostoista.

European Network of Living Labs

Onko tavoitteesi päästä Euroopan, Kiinan, Venäjän, Latinalaisen Amerikan tai Afrikan markkinoille? European Network of Living Labs (ENoLL)- verkoston kautta voit kehittää, testata tai lokalisoida tuotteesi tavoittelemillesi markkinoille sopivaksi.

TAMK voi yhdessä verkostokumppaneidensa kanssa ottaa toimeksiantoja vastaan. TAMK on yksi ENoLL-verkoston 21:stä täysjäsenestä. Kaiken kaikkiaan verkostossa on mukana noin 350 toimijaa eri puolilla maailmaa.

Ota yhteyttä

Tähtääkö yrityksesi kansainvälisille markkinoille tai kiinnostaako kansainvälinen projektitoiminta? Moniin kansainvälisiin projekteihin kaivataan yrityskumppaneita. Ota yhteyttä, niin kerromme ajankohtaisista tutkimus- ja kehitysteemoista.

Perttu Heino
Tutkimusjohtaja
TKI-palvelut
+358 50 401 2168
perttu.heino@tamk.fi