© Wokandapix, Pixabay

TAMKin hyvinvointiklinikka tarjoaa hyvinvointi-, liikunta- ja kehittämispalveluja yrityksille ja yhteisöille. Palveluiden sisällöt räätälöidään kunkin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hyvinvointiklinikka palvelee myös yksityishenkilöitä.

Hyvinvointiklinikalla toimivat fysioterapeuttiopiskelijat tarjoavat monipuolisia palveluja sekä työelämälle että yksityishenkilöille. Toiminta hyvinvointiklinikalla on osa fysioterapeuttiopintoja, joten kaikki tarjottavat palvelut suunnitellaan asiantuntijoiden ohjauksessa.

Hyvinvointipalvelut yrityksille ja yhteisöille

Hyvinvointikartoitukset

Tarjoamme hyvinvointi- ja toimintakykykartoituspalveluja yrityksille, ryhmille ja yhteisöille. Teemme yksilö- ja ryhmätestejä sekä tarvittaessa tulemme yrityksen tiloihin suorittamaan mittaukset työn lomassa.

Teema- ja virkistyspäivät

Tarjoamme teemapäiviä ja -tuokioita hyvinvoinnin edistämiseen liittyvistä aiheista, joita voivat esimerkiksi olla voimavarojen vahvistaminen, arjesta irrottautuminen, työn tauottaminen. Lisäksi suunnittelemme ja toteutamme henkilöstön työhyvinvointitapahtumia.

Liikuntaryhmät

Haluatko liikkua hyvässä seurassa? Varaa yrityksellesi, yhdistyksellesi tai yhteisöllesi oma säännöllinen ryhmäliikunta-aika. Hyvinvointiklinikalla räätälöimme ryhmällenne sopivan sisällön valintanne ja tarpeittenne mukaan. Tilausryhmät soveltuvat myös erityisryhmille, jolloin tuntien sisältö suunnitellaan kohderyhmän mukaisesti.

Kuntosalin ja allastilojen vuokraus

Hyvinvointiklinikan terapia-allasta ja kuntosalia vuokrataan ulkopuolisten toimijoiden käyttöön. Terapia-altaassa on lämmin 30-32 asteinen vesi, joka edesauttaa rentoutumista. Kuntosali soveltuu sekä aerobiseen että lihaskuntoharjoitteluun.

Kehittämispalvelut

Työelämän toimijat voivat tarjota tutkimus- ja tuotekehittämisprojekteja fysioterapeuttiopiskelijoille. Yhteistyön ansiosta yritykset saavat opiskelijoilta tuoreita ratkaisuideoita sekä uusinta tietoa ja opiskelijat saavat valmiuksia toimia todellisissa työelämän kehittämistehtävissä.

Hyvinvointipalvelut yksityishenkilöille

Hyvinvointiklinikka tarjoaa palveluja myös yksityishenkilöille. Palveluvalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi

  • toiminnalliset lihaskuntotestaukset
  • erilaisia mittauksia ja testauksia
  • manuaalinen käsittely
  • ryhmäliikunta ja henkinen hyvinvointi.

Ota yhteyttä

Terhi Korkola
Klinikkavastaava
Fysioterapeuttikoulutus
+358 40 662 7899
terhi.korkola@tamk.fi