Englanninkieliset koulutukset

Englanninkielinen koulutus on hyvä ponnahduslauta kansainväliselle uralle. Opiskelu antaa sinulle valmiuksia työskennellä kansainvälisessä ympäristössä, joko Suomessa tai ulkomailla. TAMKissa voit suorittaa englanniksi AMK-tutkintoja, ylemmän AMK-tutkinnon sekä opettajankoulutuksen.

Tule opiskelemaan uuteen korkeakouluyhteisöön!

Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu rakentavat yhdessä uutta mallia suomalaiseen korkeakoulutukseen. Uusi korkeakouluyhteisö aloittaa 1.1.2019.

 

Mitä tapahtuu 1.1.2019?

Vuoden 2019 alusta TAMK on osa Tampereen korkeakouluyhteisöä, johon lisäksemme kuuluu uusi Tampereen yliopisto. TAMKin opiskelijalle tämä merkitsee mahdollisuutta laajentaa osaamistaan.

Taustaa: Tampereen korkeakoulusäätiö yhdistää Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston uudeksi säätiöyliopistoksi 1.1.2019 alkaen. Uuden yliopiston nimi on Tampereen yliopisto. Korkeakoulusäätiö harjoittaa ammattikorkeakoulutoimintaa Tampereen ammattikorkeakoulun pääomistajana. Tästä juontaa työnimi Tampere3.

Voinko valita mitä tahansa kursseja Tampereen yliopistosta?

Korkeakouluyhteisön syntymisen myötä TAMKin ja Tampereen yliopiston opiskelijoille avoin kurssitarjonta lisääntyy huomattavasti. Sinun tulee kuitenkin muistaa, että valmistuaksesi tietystä tutkinnosta sinun tulee suorittaa kyseisen tutkinnon opetussuunnitelman mukaiset opinnot, jotta täytät esimerkiksi ammattitaitovaatimukset. Lisäksi edelleen pätevät samat edeltävien opintojen vaatimukset ja kursseille valinnan etusijajärjestykset kuin ennenkin.

Mistä korkeakoulusta valmistun?

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijat valmistuvat jatkossakin Tampereen ammattikorkeakoulusta.

Voiko ammattikorkeakoulusta vaihtaa yliopistoon tai toisin päin jatkossa helpommin?

Korkeakoulun vaihtaminen tapahtuu jatkossakin opiskelijavalinnan kautta.   

Lue lisää korkeakouluyhteisöstä ja TAMKin tarjoamasta englanninkielisestä koulutuksesta uusilta verkkosivuilta osoitteessa www.tuni.fi. Löydät englanninkielisen koulutustarjontamme pähkinänkuoressa myös tältä sivulta.

Bachelor's Degrees

Englanninkielisen AMK-tutkinnon (Bachelor's Degree) opiskelu tapahtuu monikulttuurisessa ympäristössä, sillä noin puolet opiskelijoista on ulkomaalaisia. Opiskelijoita kannustetaan myös lähtemään opiskelijavaihtoon tai harjoitteluun ulkomaille. Joissakin koulutuksissa lukukauden viettäminen ulkomailla on pakollinen osa opintoja. Kansainvälisyyttä opiskeluun tuo myös se, että osa opinnoista toteutetaan yhteistyössä ulkomaalaisten yhteistyökorkeakoulujen kanssa.

Seuraava hakuaika englanninkielisiin AMK-tutkintoihin on 9. - 23.1.2019.

 

Master's Degrees

Englanninkielisten ylempien AMK-tutkintojen (Master's Degree) opiskelu on aidosti kansainvälistä, sillä osa opiskelijoista ja opettajista tulee ulkomailta. Osa koulutuksista toteutetaan yhteistyössä ulkomaalaisen korkeakoulun kanssa, jolloin opintoja suoritetaan myös yhteistyöyliopistossa.

Yleistä tietoa ylemmistä AMK-tutkinnoista löydät YAMK-tutkintojen sivuilta. Seuraava hakuaika on 4.12.2018 - 23.1.2019.

Professional Teacher Education

Englanninkielinen ammatillinen opettajankoulutus on suunnattu lähinnä henkilöille, joiden opetuskieli on englanti. Seuraava hakuaika on 8. - 29.1.2019.