Etsitkö tietyn alan asiantuntijaa mukaan hankkeeseen tai kehittämään yritystäsi konsultin roolissa? TAMKin seitsemältä koulutusalalta löydät asiantuntijan lähes aiheesta kuin aiheesta. Etsimme sinulle myös tarvittaessa asiantuntijan kansainvälisten verkostojemme kautta.

TAMKin asiantuntijat toimivat tarvittaessa yrityskohtaisen kehittämisen konsultteina. Jokaisessa yksittäisessä toimeksiannossa määritellään kehitysasiantuntijan rooli, työtavat ja toimeksiannon kesto sekä kustannukset. Kehittämisasiantuntijoina toimivat kyseiseen toimintaan erikoistuneet henkilöt, joista jokainen on oman erikoisalansa syväosaaja.

Asiantuntijapalveluidemme käyttö kannattaa aloittaa siten, että TAMKin asiantuntija tutustuu ensin yritykseesi ja kartoittaa olemassa olevat kehittämistarpeet. Tarvekartoituksen tekeminen vie 1-2 päivää ja tapahtuu paikan päällä yrityksessäsi. Kartoituksen jälkeen teemme tarjouksen asiantuntijatyön toteutuksesta. Jos hyväksyt tarjouksemme, hyvitämme kartoitustyön kustannuksista 30 %.

Koulutusyksiköt

Tutustu TAMKin koulutusyksiköihin ja niiden osaamisalueisiin. TAMKin opettajilla on syvällistä, käytännön työelämäkokemukseen nojaavaa osaamista omalta alaltaan. Koulutusyksikön johtaja voi auttaa sinua sopivan asiantuntijan löytymisessä.

Kansainväliset asiantuntijat

Vuosittain TAMKissa vierailee useita satoja eri alojen opettajia ja muita asiantuntijoita. Meillä on myös laaja partnerikorkeakoulujen verkosto. Voimme hyödyntää verkostojamme sekä muita kansainvälisiä kontaktejamme ja tarjota monenlaisia yhteistyömahdollisuuksia eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Kauttamme voit esimerkiksi saadaulkomaisen korkeakouluopettajan vierailemaan yrityksessäsi tai organisaatiossasi, tai voit tavata häntä TAMKissa. Voimme myös auttaa sinua järjestämään vierailun partnerikorkeakouluumme ulkomaille, tai heidän kauttaan ulkomaiseen yritykseen.

Tarkempia lisätietoja eri mahdollisuuksista saat sähköpostilla: staffexchange@tamk.fi

Etsi asiantuntijoita

TAMKin henkilöhaussa voit hakea henkilöitä osaamisen perusteella.

Siirry henkilöhakuun

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Jos olet TAMKin kumppani, ota yhteyttä omaan avainasiakashenkilöösi.

Carita Prokki
Johtaja
Liiketoiminta
+358 40 733 5650
carita.prokki@tamk.fi

Tutustu myös