Voit halutessasi olla tukena nykyisille opiskelijoille monella tavalla. Voit jakaa tietotaitoasi kertomalla uratarinasi, toimimalla vierailevana luennoitsijana tai vaikka isännöimällä yritysvierailua.

Uratarinan jakaminen

Mitä kaikkea TAMKissa oikein voi opiskella -ja mihin kaikkialle sitä voikaan työllistyä? Missä vanhat koulukaverit menevät tällä hetkellä? Uratarinat ovat kiinnostavia sekä opiskelijoille että alumneille ja siksi julkaisemme mielellämme alumniemme kertomuksia.

Mentorointi ja ystäväperhetoiminta

Tiivimpään yhteistyöhön on kehitetty kausittainen mentorointiohjelma; tästä alumnit saavat tietoa uutiskirjeiden ja sosiaalisen median tiedotuskanavien kautta. Voit myös alkaa ystäväperheeksi kv-opiskelijalle, joka haluaa tutustua tarkemmin suomalaiseen kulttuuriin ja perheisiin. Tällä hetkellä kartoitamme mielenkiintoa myös suomenkielisten opiskelijoiden mentorointiohjelmaan, joten kerrothan, jos siihen osallistuminen kiinnostaa sinua.

Harjoittelijan tai opinnäytetyöntekijän palkkaaminen

Mikäli yrityksesi tarvitsee harjoittelijoita tai opinnäytetyöntekijöitä, voit ottaa meihin yhteyttä ja katsotaan, miten parhaiten löytäisimme yritykseesi sopivan henkilön. Voit myös osallistua erilaisiin rekrytointi- ja koulutustapahtumiin, joissa yrityksesi saa näkyvyyttä ja kontaktin opiskelijaryhmiin. Lisää tietoa mahdollisuudesta rekrytoida opiskelija löydät rekrytointisivultamme.

Ota yhteyttä

Suunnittelija, alumniasiat Outi Vanhamäki
etunimi.sukunimi@tuni.fi
+358 40 662 7803