Haluatko ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi? Opinnot on suunniteltu siten, että voit suorittaa ne joustavasti työn ohessa 1-2 vuodessa. Järjestämme ammatillista opettajankoulutusta myös englanniksi.

Seuraava hakuaika ammatilliseen opettajan-, erityisopettajan- ja opinto-ohjaajankoulutukseen on 8.–29.1.2019.

Täydennyskoulutusten hakuajat vaihtelevat koulutuksittain.

Tule opiskelemaan uuteen korkeakouluyhteisöön!

Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu rakentavat yhdessä uutta mallia suomalaiseen korkeakoulutukseen. Uusi korkeakouluyhteisö aloittaa 1.1.2019.

Löydät TAMKin tarjoaman opettajankoulutustarjonnan pähkinänkuoressa tältä sivulta. Tarkemmat kuvaukset sijaitsevat korkeakouluyhteisön uudella sivustolla, jonne pääset suoraan alla olevien kuvallisten linkkien kautta.

Lue lisää korkeakouluyhteisön uusilta verkkosivuilta osoitteessa www.tuni.fi.

Mitä tapahtuu 1.1.2019?

Vuoden 2019 alusta TAMK on osa Tampereen korkeakouluyhteisöä, johon lisäksemme kuuluu uusi Tampereen yliopisto.

Taustaa: Tampereen korkeakoulusäätiö yhdistää Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston uudeksi säätiöyliopistoksi 1.1.2019 alkaen. Uuden yliopiston nimi on Tampereen yliopisto. Korkeakoulusäätiö harjoittaa ammattikorkeakoulutoimintaa Tampereen ammattikorkeakoulun pääomistajana. Tästä juontaa työnimi Tampere3.

 

Voinko valita mitä tahansa kursseja Tampereen yliopistosta?

Korkeakouluyhteisön syntymisen myötä TAMKin ja Tampereen yliopiston opiskelijoille avoin kurssitarjonta lisääntyy huomattavasti. Myös ammatillisten opettajankoulutusten opiskelijat voivat valita opintoja yliopiston tarjonnasta. Opintojen tulee kuitenkin soveltua ammatillisen opettajankoulutuksen, erityisopettajankoulutuksen tai opinto-ohjaajankoulutuksen opetussuunnitelmaan ja omaan opintosuunnitelmaan.

 

Mistä korkeakoulusta valmistun?

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijat valmistuvat jatkossakin Tampereen ammattikorkeakoulusta.

Tilaa uutiskirje

Sähköisestä uutiskirjeestä saat tietoa opettajankoulutuksen ajankohtaisista asioista.

Siirry tilauslomakkeelle

Tutustu myös