Kun valmistut, roolisi muuttuu opiskelijasta alumnik­si. Meitä TAMKilaisia on tuhansia, ja alumnitoiminnan kautta pääset laajentamaan verkostoasi oman ja muiden alojen ammattilaisilla.

Alumnina sinulla on mahdollisuus osallistua alumneille suunnattuihin tapahtumiin sekä koulutuksiin ja samalla tavata muita täältä valmistuneita. Tämän lisäksi järjestämme yhteistyössä alumniyhdistyksen kanssa muun muassa alumnien pikkujoulut sekä esimerkiksi erilaisia urheilullisia lajitutustumisia sekä muita liikuntatapahtumia.

Voit myös osallistua toimintaan ideoimalla tapahtumia, kutsumalla muita alumneja yritysvierailulle tai vaikka järjestämällä verkostoitumistapahtuman. Apunasi tapahtumasi markkinoinnissa on alumnikoordinaattorimme. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä haluamasi tapahtuma!

Ajankohtaista alumneille

Jatkokouluttaudu

Ennemmin tai myöhemmin on aika päivittää omaa ammat­titaitoa, syventää ja laajentaa osaamista tai lähteä aivan uusille urille. Tarjoamme tähänkin useita mahdollisuuksia ja koulutusmuotoja: ylemmät ammattikorkeakoulututkin­not, avoimen ammatti­korkeakoulun kurssit, ammatilliset opettajankoulutukset sekä erilaiset täydennyskoulutukset.

Apuna opiskelijalle

Voit halutessasi olla tukena nykyisille opiskelijoille monin eri tavoin, kuten luennoitsijana, yritysvierailun isäntänä - tai vaikka jakamalla uratarinasi TAMKin blogissa. Myös toimimalla mentorina tai palkkaamalla harjoittelijan autat opiskelijaa saamaan arvokasta työkokemusta.

Lue lisää

Apuna opiskelijalle

Verkostot

TAMKin keskitetysti koordinoiman alumnitoiminnan lisäksi monella koulutusalalla on omaa alumnitoimintaansa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Suunnittelija, alumniasiat Outi Vanhamäki
etunimi.sukunimi@tuni.fi
+358 40 662 7803
 

Alumniyhdistys

TAMKin alumnit ry ja TAMKin alumnitoiminta tekevät tiivistä yhteistyötä.

Lue lisää