Toiminta

Alumnina sinulla on mahdollisuus osallistua alumneille suunnattuihin tapahtumiin sekä koulutuksiin ja samalla tavata muita täältä valmistuneita. Tämän lisäksi järjestämme yhteistyössä alumniyhdistyksen kanssa muun muassa yritysvierailuja, pikkujoulut sekä esimerkiksi erilaisia urheilullisia lajitutustumisia sekä muita liikuntatapahtumia.

Voit myös osallistua toimintaan ideoimalla tapahtumia, kutsumalla muita alumneja yritysvierailulle tai vaikka järjestämällä verkostoitumistapahtuman. Apunasi tapahtumasi markkinoinnissa on alumnikoordinaattorimme. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä haluamasi tapahtuma!

Tavoitteet

Alumneille halutaan tarjota lisäkoulutuksia, tietoa jatkotutkinnoista sekä mahdollisuuksia verkostoitua keskenään. Opiskelijoille taas alumnit tuovat korvaamatonta tietoa ja käytännön esimerkkejä työelämästä.

Alumnitoiminnan tavoitteena on koulutuksien työelämäyhteyksien rakentaminen eli alumnien, opiskelijoiden ja yritysten tuominen yhteen. Alumneilta saatu palaute myös auttaa ammattikorkeakoulua kehittämään koulutuksien opetussuunnitelmia vastaamaan työelämän nopeasti muuttuviin tarpeisiin.

Tavoitteenamme on pitää alumnit osana korkeakouluyhteisöä opiskelijoiden ja henkilökunnan rinnalla.

Ota yhteyttä

Suunnittelija, alumniasiat Outi Vanhamäki
etunimi.sukunimi@tuni.fi
+358 40 662 7803