Takaisin

Taito 2019 -konferenssin teemana uudistuva pedagogiikka ja tulevaisuuden työ – ohjelmaehdotusten haku käynnissä

Taito 2019 -konferenssin teemana uudistuva pedagogiikka ja tulevaisuuden työ – ohjelmaehdotusten haku käynnissä

Taito 2019 -konferenssi 9.–10.4.2019 on järjestyksessään kolmas kansallinen konferenssi, jossa syvennytään terveysalan oppimisen ja opettamisen ajankohtaisiin innovaatioihin. Kevään 2019 teemana on Uudistuva pedagogiikka ja tulevaisuuden työ.

Taru Lehtimäki ja Jouni Tuomi odottavat mielenkiintoisia ohjelmaehdotuksia.
Taru Lehtimäki ja Jouni Tuomi odottavat mielenkiintoisia ohjelmaehdotuksia.

Taito 2019 -tapahtuma kokoaa yhteen erityisesti terveysalan pedagogiikasta, opetuksesta, kehittämisestä ja opettamisen muutoksista kiinnostuneita kouluttajia, tutkijoita ja muita alan ammattilaisia.

Kiinnostaako sinua työn teknologisoituminen, digitalisoituminen, robotisoituminen ja tekoäly? Entä millaisia eettisiä kysymyksiä muutos herättää tai mitä aivoillesi kuuluu muutoksen myllerryksessä? Konferenssissa etsitään vastauksia siihen, millaisia uusia mahdollisuuksia oppimiseen on kehitetty.

– Digitaalisuus tulee olemaan yksi konferenssin kärkiteemoista. Olemme kiinnostuneita erilaisista tulevaisuuden oppimisen ja opetuksen ratkaisuista, kertoo tapahtuman sisällöstä vastaava lehtori Taru Lehtimäki Tampereen ammattikorkeakoulusta.

Tiivistelmien vastaanotto käynnissä

Taito 2019 -tapahtumaan haetaan nyt ehdotuksia konferenssiesityksiksi, postereiksi sekä työpajojen ja simulaatioiden aiheiksi. Aiheet voivat olla opetus- ja ohjausmenetelmiin sekä opiskelu- ja oppimisympäristöihin kohdistuvia kehittämishankkeita, kokeiluja ja tutkimuksia sosiaali-, terveys- ja hyvinvointiteknologian aloilta. Tiivistelmien viimeinen jättöpäivä on 20.1.2019.

Konferenssien pohjalta on mahdollisuus kirjoittaa artikkeli. Järjestäjät toivovat runsaasti eri aihepiirien esityksiä.

– Artikkeleiden kiinnostavuutta lisää se, että julkaisemme ne konferenssijulkaisussa, kertoo tiivistelmien arvioinnista vastaava yliopettaja Jouni Tuomi TAMKista. Konferenssijulkaisu on varustettu ISBN/ISNN-tunnisteella.

Konferenssiohjelma julkaistaan helmikuussa

Huhtikuun Taito 2019 -konferenssiohjelma sisältää keynote-puheenvuoroja ja esitysten teemoihin rakentuvia teemasessioita ja työpajoja. Ensimmäisen päivän keynote puhujana on aivojen asiantuntija, psykologian tohtori Mona Moisala. Lopullinen konferenssiohjelma julkaistaan helmikuussa 2019. Tapahtumapaikkana on Taitokeskus Tampereen Kaupissa.

Taito 2019 -tapahtuman järjestävät Tampereen ammattikorkeakoulun Terveys- ja sosiaalipalvelut -yksikkö yhteistyössä TAMKin ammatillisen opettajankoulutuksen ja  Tampereen yliopiston kanssa.

 

Lisätiedot: lehtori Taru Lehtimäki, TAMK, taru.lehtimaki@tamk.fi, p. 050 591 6383  

Tiivistelmäohjeet

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: http://taito2019.tamk.fi/
Tutustu edelliseen konferenssiin taito2017.fi ja Taito 2017-julkaisuun

Tapahtuma Facebookissa Taito2019
Tapahtuma Twitterissä @taito2019

 

Muokattu 07.11.2018