Takaisin

Proakatemian Problog sai TAMKin vuoden blogipalkinnon

Proakatemian Problog sai TAMKin vuoden blogipalkinnon

TAMK palkitsee vuosittain ansioituneimman blogin. Vuoden 2014 blogipalkinnon sai Proakatemian opiskelijoiden blogi, Problog.  Valinnan teki edellisen vuoden voittaja, Suomea oppimaan -blogin perustaja suomen kielen lehtori Marja Oksanen.

Tunnelmat Proakatemiassa olivat iloiset. Proakatemian valmentaja Hanna Saraketo kertoi, että opiskelijoita on erityisesti kannustettu pohdiskelemaan, lukemaan ja kirjoittamaan uudella tavalla ja jopa innostumaan siitä. Opiskelijoita on kannustettu kirjoitusopetuksessa myös tieteellisyyteen, etsimään lähteitä ja suhtautumaan lähteisiin kriittisesti. Opiskelijat voivat saada blogikirjoituksista myös opintopisteitä.

Vuoden blogin valinta ei ollut aivan helppo tehtävä, sillä varteenotettavia ehdokkaita vuoden blogiksi oli muutama, pari jopa aivan huippuaktiivista huikein postausluvuin, Marja Oksanen kertoi.

Perusteet vuoden blogivalinnalle:

  1. Problog on eläväinen ja elämäniloinen.
  2. Siinä on kimara kirjoittajia.
  3. Se koostuu vankasti työelämään liittyvistä opiskelijakokemuksista.
  4. Se on muuttunut kaiken aikaa aktiivisemmaksi.
  5. Se on helppo- ja nautittavalukuinen, koska sen kieli on letkeää, otsikointi on nasevaa ja lukemaan houkuttelevaa.
  6. Blogi on myös visuaalisesti kaunis.

 

Siirry lukemaan Problogia.

Mikä Proakatemia?

Proakatemiassa erikoistutaan yrittäjyyteen. Liiketalouden Proakatemiassa suoritettavaan tradenomin koulutukseen voi nyt ensimmäistä kertaa hakea suoraan, hakukohde on Tradenomi (AMK), Yrittäjyys ja tiimijohtaminen, päivätoteutus.

Muokattu 29.03.2016