Takaisin

Palvelumuotoilulla asiakaspolku kuntoon

Palvelumuotoilulla asiakaspolku kuntoon

20-24 h

Toteutusaika: Sopimuksen mukaan

Täydennyskoulutus


Tavoite

Tule oppimaan asiakaslähtöistä kehittämistä! Sosiaali- ja terveysalan yrityksille ja organisaatioille räätälöidyssä koulutuksessa hyödynnetään palvelumuotoilun ja leanin periaatteita luomalla muun muassa asiakasprofiileja, empatiakarttoja ja asiakaslupauksia.

Tavoite

  • Koulutuksen tavoitteena on kehittää sosiaali- ja terveyspalveluorganisaation asiakaskokemusta ja -tyytyväisyyttä ketterillä menetelmillä.
  • Koulutuksessa tutustutaan asiakaslähtöisen kehittämisen malleihin, joita testataan ja sovelletaan organisaation oman kehittämistehtävän avulla.
  • Koulutuksessa hyödynnetään palvelumuotoilun ja leanin periaatteita.

Kohderyhmä / Target group

Sosiaali- ja terveysalan yritykset/yhteisöt.

Sisältö / Contents

Koulutuksessa syvennytään organisaation kehittämiskohtaan palvelupolkujen näkökulmasta. Tarkoituksena on mallintaa palvelupolkua asiakkaan silmin. Työssä hyödynnetään kokemuksellisia menetelmiä.
Asiakkaan kokeman palvelupolun kautta tarkastellaan mm. moniammatillista yhteistyötä ja yhteistyöverkoston rakentamista, vuorovaikutuksen johtamista asiakaspalvelutilanteessa, palvelukulttuurin rakentumista sekä asiakasarvon luomista.

Toteutustapa / Implementation

Lähiopetusta esimerkiksi 24 h. Laajuus on sovittavissa asiakaskohtaisesti.

Lisätietoja

Ota yhteyttä, kysy lisää!

Yhteyspäällikköt, TAMK Terveyspalvelut,

Tutta Tanttari, p. 040 661 2102
Tarja Tittonen, p. 050 500 4545

Maksuehto

Maksuehto laskuille on 21 pv netto laskun päiväyksestä.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen täydennyskoulutukseen muuttuu sitovaksi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Jos peruminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan koko koulutuksen hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa kollegalle. Koulutuksissa, joissa on erilliset valintakriteerit paikkaa ei voi luovuttaa toiselle.

Päivitetty 20.10.2017

Back to the list of courses