Takaisin

Opettaja esittelyssä: Liisa Heinonen, yrittäjyyden ja tiimijohtamisen lehtori

Opettaja esittelyssä: Liisa Heinonen, yrittäjyyden ja tiimijohtamisen lehtori

TAMKin yrittäjyyden ja tiimijohtamisen lehtori Liisa Heinonen kertoo omasta opettajan työstään:
 

"Olen valmentajana Proakatemiassa, yrittäjyyden ja tiimijohtamisen yksikössä.

Innostavinta opettamisessa on se, että tässä vain taivas on rajana. Opiskelija voi lähteä kokeilemaan siipiään mitä erilaisemmissa projekteissa. Varmaan jokainen yrittäjyyden opiskelija uneksii siitä, että pystyisi kehittämään yritysidean, josta voisi kasvaa seuraava uusi Supercell. Luovuus, innovatiivisuus ja erilaisten osaamisten yhdistäminen ovat asioita, joista uudet yritysideat syntyvät.

Opiskelijat saavat arvokkaita oppeja projekteista, joissa on tehty virheitä tai menty vikasuuntaan. Kun he huomaavat, missä mentiin vikaan ja miten jatkossa toimitaan, on saatu sellaista oppia, joka ei unohdu koskaan.

Proakatemiassa opiskelijat perustavat opintojensa alussa yrityksen. Yhteisöllinen tiimioppiminen tähtää taitoihin, joita suomalaisessa yrityselämässä tarvitaan. He oppivat johtaman itseään ja asettamaan omia tavoitteita. Uskon todella vahvasti tähän oppimismalliin. Opiskelijamme ovat paljon valmiimpia tarttumaan heti tositoimiin.

Saan energiaa upeasta ja toinen toisiaan tukevasta valmentajatiimistämme. Olen itse yrittäjäperheestä, joten yrittäminen on aina ollut lähellä sydäntäni."

 

Muokattu 16.01.2017