Takaisin

Konetekniikan polkuopinnot/ Monimuoto

Konetekniikan polkuopinnot/ Monimuoto

Konetekniikan polkuopinnot/ Monimuoto

60 op

Toteutusaika: 9.1.-31.12.2019

600 €

TAMK Pääkampus, Tampere

Ilmoittautumisaika on 1.-11.11.2018. Ilmoittautumislomake julkaistaan alla.

Ilmoittautuminen polkuopintoihin

Avoin AMK | Mitä ovat polkuopinnot?


Toteutusajankohta

Opiskelu alkaa  9.1. Sastamalassa. Koulutuspaikka vaihtelee Pirkanmaalla Vammalan, Ikaalisten, Hämeenkyrö ja Tampereen välillä. Kevään aikana on 31 lähipäivää ja tarkempi lukujärjestys valmistuu marraskuun aikana.

Sisältö

Polkuopinnot koostuvat 1. vuoden opinnoista. Tutustu koulutuksen opetussuunnitelmaan.

Mitä ovat monimuotokoulutukset?

Monimuoto-opiskelu sopii sinulle, joka olet jo työelämässä, etkä voi osallistua perinteiseen kokopäiväopetukseen. Opinnot sisältävät lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Lähiopetusta järjestetään intensiivijaksoina päivisin sekä iltaisin ja viikonloppuisin.

Lähijaksojen ulkopuolella opiskelijat tekevät myös oppimistehtäviä ja projekteja joko yksin tai ryhmätyönä. Opiskelussa hyödynnetään virtuaalisia oppimisympäristöjä ja nykyaikaista viestintäteknologiaa. 

Muuta

Opiskelu tapahtuu monimuoto-opiskeluna tutkinto-opiskelijoiden ryhmässä. Paikkoja avoimen AMKin opiskelijoille on 4.

Avoimen AMKin opintoihin ei saa opintotukea, eikä muita opintososiaalisia etuuksia. Mikäli olet TE-toimiston asiakas, varmista osallistumisoikeutesi opintoihin TE-toimistosta ennen ilmoittautumista polkuopiskelijaksi.

 

Näin ilmoittaudut

Ilmoittaudu polkuopintoihin ilmoittautumislomakkeella viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä, joka on ilmoitettu polkuopintojen kuvauksessa. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 14 päivää ennen polkuopintojen alkamista. Sen jälkeen veloitamme alkaneen lukukauden osuuden opintomaksusta.

Kutsun opinnoille lähetämme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Siinä saat tarkemmat ohjeet opintojen aloittamisesta ja muun muassa käyttäjätunnusten hankkimisesta ennen opintojen alkua.

Maksuehto

Maksuehto laskuille on 21 pv netto laskun päiväyksestä.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 14 päivää ennen polkuopintojen aloituspäivää. Opiskelupaikka tulee perua avoimen AMKin toimistoon sähköpostilla avoinamk(at)tamk.fi. Ellei ilmoittautumista peruta eikä osallistuja saavu ensimmäiselle kerralle, veloitetaan alkaneen lukukauden osuus maksusta. Opettajat eivät vastaanota perumisia.

Päivitetty 31.10.2018

Back to the list of courses