Takaisin

Haku TAMKin englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin käynnissä

Haku TAMKin englanninkielisiin tutkinto-ohjelmiin käynnissä

Tampereen ammattikorkeakoulussa alkaa elokuussa 2019 yhteensä yhdeksän englanninkielistä tutkinto-ohjelmaa. Hakuaika Bachelor-tutkinto-ohjelmiin on 9.-23.1.2019. Master-tutkinto-ohjelmien hakuaika alkoi 4.12.2018 ja päättyy 23.1.2019. Koulutuksista viisi antaa Bachelor-tutkinnon ja neljä Master-tutkinnon.

Kuva: Saara Lehtonen
Kuva: Saara Lehtonen

Puhtaasti englanninkielisiä tutkinto-ohjelmia tarjotaan liiketalouden, median ja tekniikan aloilla. Niiden lisäksi valikoimassa on suomen kielen taidon vaativa hoitotyön ohjelma, joka on suunnattu lähinnä maassa jo oleville kansainvälisille osaajille sekä kotimaisille ulkomaista uraa haluaville. Hakijoilta edellytetään suomen kielen taitoa, koska koulutuksen vahva käytännöllisyys vie opiskelijat toimimaan potilaiden kanssa opintojen alusta saakka.

Koulutuksiin voi hakeutua niin kotimaasta kuin ulkomailta ja opiskelijavalintatapoja on laajennettu kattamaan pääsykokeita verkossa, sekä Suomen lisäksi kolmessa tutkinto-ohjelmassa maailmanlaajuisesti eri maissa Finnips-verkoston kautta (www.finnips.fi). Lisäksi Tampereen ammattikorkeakoulussa kokeillaan kahdessa tutkinto-ohjelmassa ensimmäisen kerran rajattua sisäänottoa SAT-testien tulosten perusteella.

Bachelor-hakukohteet:

Environmental Engineering, haettavana 34 opiskelupaikkaa
International Business, haettavana 60 opiskelupaikkaa
Media and Arts, haettavana 48 opiskelupaikkaa
Nursing, haettavana 25 opiskelupaikkaa
Software Engineering, haettavana 35 opiskelupaikkaa

Haku YAMK-tutkinto-ohjelmiin jatkuu 23.1.2019 saakka

YAMK- eli Master-tutkinto-ohjelmiin ammattikorkeakoulun puolella voivat hakea soveltuvan alemman korkeakoulututkinnon Suomessa tai ulkomailla suorittaneet hakijat, joilla on alalta kolmen vuoden työkokemus. Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohessa. Tänä vuonna uutena avauksena mukana on Emerging Media –tutkinto-ohjelma, jossa uudet mediateknologiat yhdistetään sisältötuotantoon, taiteeseen, audiovisuaaliseen ilmaisuun sekä designiin.

Master-hakukohteet:

Educational Leadership, haettavana 20 opiskelupaikkaa
Emerging Media, haettavana 15 opiskelupaikkaa
International Business Management, haettavana 25 opiskelupaikkaa
Screenwriting¸ haettavana 10 opiskelupaikkaa

Kaikki tutkinto-ohjelmat hakuohjeineen löytyvät verkkosivuiltamme www.tuni.fi sekä Opintopolku-palvelusta www.opintopolku.fi

Muokattu 09.01.2019