Takaisin

Haku englanninkielisiin YAMK-ohjelmiin alkoi

Haku englanninkielisiin YAMK-ohjelmiin alkoi

Kuva: Saara Lehtonen
Kuva: Saara Lehtonen

Tammikuussa aloittavassa uudessa korkeakouluyhteisössä on yhteensä 38 englanninkielisiin ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin (YAMK) ja maisteriohjelmiin johtavaa hakukohdetta. Hakuaika on alkanut ja jatkuu 23.1.2019 saakka.

Tampereen ammattikorkeakoulussa ja Tampereen yliopistossa on tarjontaa usealta koulutuksen ja tieteen alalta, kuten insinööritieteistä, yhteiskuntatieteistä, kauppatieteistä, tietojenkäsittelytieteistä, terveystieteistä sekä kulttuurin ja liiketalouden aloilta.

Uutena avauksena Tampereen ammattikorkeakoulussa on tänä vuonna Master's Degree Programme in Emerging Media. Yliopistossa kokonaan uusia englanninkielisiä hakukohteita ovat maisteriohjelmat Photonics sekä Security and Safety Management (SAFER).

Opiskelemaan voivat hakea niin ulkomaalaiset kuin suomalaisetkin hakijat. Opetuskieli on englanti.

Hakijalta vaaditaan hyvä englannin kielen taito ja soveltuva korkeakoulututkinto. Myös opiskelijat, joiden tutkinto valmistuu vasta hakuajan jälkeen voivat hakea ja tulla hyväksytyksi ehdollisesti. Tampereen ammattikorkeakoulussa ylempään ammattikorkeakoulututkintoon haettaessa hakijalla tulee lisäksi olla kolme vuotta työkokemusta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Suomalaiset korkeakoulut perivät vieraskielisestä koulutuksesta lukuvuosimaksun EU/ETA-alueen ulkopuolisilta opiskelijoilta. Sekä Tampereen ammattikorkeakoululla että Tampereen yliopistolla on stipendijärjestelmä maksuvelvollisille opiskelijoille.

Ohjelmiin haetaan Opintopolku.fi-palvelussa. Opinnot alkavat elokuussa 2019.


Lue lisää: Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun englanninkielinen opetustarjonta

Tampereen ammattikorkeakoulu Hakijapalvelut, hakijapalvelut.tamk@tuni.fi, p. (03) 245 2395


Tampereen yliopisto ja Tampereen teknillinen yliopisto yhdistyvät 1.1.2019 uudeksi Tampereen yliopisto -nimiseksi säätiöyliopistoksi. Yhdessä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa ne muodostavat uuden korkeakouluyhteisön, jonka osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Tampereen uudessa korkeakouluyhteisössä on opiskelijoita yli 30 000, professoreita 330 ja muuta henkilöstöä 4400.

 

Muokattu 07.12.2018