Takaisin

eMBA-ohjelmalla juhlavuosi

eMBA-ohjelmalla juhlavuosi

Tampereen ammattikorkeakoulun eMBA-täydennyskoulutusohjelma täyttää tänä vuonna 15 vuotta. eMBA-ohjelma on muokkautunut vuosien aikana laadukkaaksi johtamiskoulutukseksi. Tallinnan teknillisen yliopiston taloustiedekunnan kanssa yhteistyössä käynnistetystä ohjelmasta on kasvanut TAMKin oma toteutus, jonka puitteessa tänä syksynä aloitti 23. ryhmä.

eMBAn ohjelmapäällikkö Kersti Jääskeläinen on kuvassa alarivissä toinen oikealta.
eMBAn ohjelmapäällikkö Kersti Jääskeläinen on kuvassa alarivissä toinen oikealta.

eMBA (Executive MBA in International Business)-ohjelma on ollut TAMKin täydennyskoulutustarjonnassa jo 15 vuotta. Ohjelman merkkipäivää juhlittiin yhdessä alumnien kanssa perjantaina 28.10.2016 Proakatemialla. Tilaisuudessa oli mukana myös pian valmistuva eMBA22-ryhmä, joka juhli lähiopetuksen päättymistä samassa tilaisuudessa. TAMK EDUn erikoissuunnittelija Kersti Jääskeläinen on ollut mukana eMBA-ohjelmassa vuodesta 2003. Jääskeläinen iloitsee, että ohjelma on toiminut näinkin monta vuotta. Hän siteerasi avauspuheessa VTT Pauli Juutia, jonka mukaan kaikilla on mahdollista oppia hyväksi johtajaksi. Hän myös totesi, että koulutuksen aikana syntynyt verkosto ja jaetut ajatukset johtajuudesta ovat arvokkaita.

Kenelle ohjelma sopii?

eMBA on saavuttanut oman paikkansa ja asiakaskuntansa. Kohderyhmäksi on vakiintunut kansainvälisten yritysten välitason esimies- ja johtamistehtävissä olevat asiantuntijat, jotka haluavat päivittää osaamistaan ja kehittyä ammatillisesti. Ammattikorkeakoulujen tarjoamat eMBA-ohjelmat eivät yleensä ole kaikista tunnetuimpia. Jääskeläinen näkee, että AMKin johtamisohjelmassa on mukana enemmän työelämälähtöisyyttä. Ohjelma keskittyykin johtamisen käytäntöihin ja tilanteisiin, joita työelämässä todellisuudessa kohtaa.

Koulutuksen sisältö sovelletaan opiskelijoiden taustojen mukaan, tarkoitus on päivittää jo olemassa oleva osaaminen vastaamaan nykypäivän ja tulevaisuuden johtamisen tarpeita. TAMK on edelläkävijänä soveltanut alusta alkaen hakijan työkokemuksen sisällyttämistä koulutukseen. Opintojen ketteryys ja ytimekkyys onkin TAMKin tarjoaman eMBAn etu.

Uusin eMBA-ryhmä (toteutusnumeroltaan 23) aloitti TAMKissa 6.10.2016. TAMK järjestää nykymuodossaan vielä yhden uuden ryhmän vuonna 2017, jonka jälkeen jäämme odottamaan Tampere3:n korkeakouluyhdistymisen tuomia uusia mahdollisuuksia.

Lisää eMBA-ohjelmasta

TAMK EDU
Kersti Jääskeläinen, eMBA-ohjelmapäällikkö
p. 050 321 5147, etunimi.sukunimi@tamk.fi

Muokattu 07.11.2016