Takaisin

DALI – Helvar reititinkoulutus

DALI – Helvar reititinkoulutus

DALI jatko

19,5 h

Toteutusaika: 22.05.2019 - 24.05.2019

1723,60 € (sis. ALV 24 %)

TAMK Pääkampus, Tampere

Ilmoittaudu viimeistään 8.5.2019

Ilmoittaudu koulutukseen

Täydennyskoulutus


Toteutusajankohta

Seuraava DALI – Helvar reititinkoulutus (3 pv) toteutetaan 22. - 24.5.2019.

Tavoite

DALI – Helvar reititinkoulutus perehdytään laajempien DALI-järjestelmien rakenteeseen, toimintaan ja ohjelmointiin. Varsinaista DALI-järjestelmän teoriaa ei jatkokurssilla käsitellä. Kurssilla käytetään Helvarin Designer-ohjelmistoa ja DALI-reitittimiä sekä ohjainlaitteita. Oppimisympäristöinä on ohjauslaitekokonaisuudet sekä DALI-valaisimet ja kuormalaitteet, jotka mahdollistavat ohjelmoinnin harjoittelun todellisilla laitteilla ja ohjelmistoilla.

Harjoitusympäristöt muodostuvat DALI-salkusta ja siihen liitettävistä lisäosista, joita jatkokurssilla ovat DALI-reititin, DALI-liitäntälaitteella varustetut loistevalaisimet ja muut kuormalaitteet. Ohjainlaitteina oppimisympäristössä käytetään Helvarin laitteita, kuormalaitteina Helvarin ja Tridonicin laitteita.

Kohderyhmä

Valaistuksen parissa toimivat urakoitsijat, suunnittelijat ja kunnossapito.

Kouluttaja

Lehtori Kari Kallioharju

TAMK täydennyskoulutus palvelee

KOLMEN PÄIVÄN KOULUTUSVÄHENNYS

Yrittäjä voi saada työntekijänsä kouluttamisesta ylimääräisen laskennallisen verovähennyksen tavallisten palkka ja koulutuskustannusmenojen vähennyksen lisäksi (Laki Verohallinnosta (503/2010) 2 § 2 momentti).

Hinta

Kolmen päivän koulutuksen hinta on 1723,60 € (sis. alv 24 %) yrityksen ensimmäiseltä henkilöltä ja 1475,60 € (sis. alv 24 %) seuraavilta saman yrityksen henkilöiltä.

Hinta sisältää koulutuksen, sähköisen materiaalin sekä Helvar Designer –ohjelmiston ja Helvar Integration Partner –statuksen.

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ilmoittautuminen

Katri Viitanen
p. 050 321 5148
etunimi.sukunimi@tamk.fi

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen voi kysellä vapaita paikkoja.

Maksuehto

Maksuehto laskuille on 21 pv netto laskun päiväyksestä.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen täydennyskoulutukseen muuttuu sitovaksi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Jos peruminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan koko koulutuksen hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa kollegalle. Koulutuksissa, joissa on erilliset valintakriteerit paikkaa ei voi luovuttaa toiselle.

Lisätiedot

Lisätiedot sisältö

Kari Kallioharju
p. 040 801 6509
etunimi.sukunimi@tamk.fi

Päivitetty 09.01.2019

Back to the list of courses