Mikäli yrityksenne on kiinnostunut osallistumaan johonkin tapahtumaamme tai järjestämään oman esittelyn, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä teille sopivin kokonaisuus.

Messut

PORTTI TYÖELÄMÄÄN

Tammi-helmikuussa pääkampuksellamme Kuntokadulla pidetään jo perinteeksi muodostunut rekrytointitapahtuma, Portti Työelämään, joka järjestetään yhteistyössä opiskelijayhdistysten kanssa. Portti Työelämään tuo TAMKin Pääkampukselle laajan kirjon eri alojen yrityksiä, jotka esittelevät organisaatioidensa toimintaa sekä etsivät harjoittelijoita ja työntekijöitä. Messujen lisäksi tapahtumassa pyörivät aloittain seminaarit, joissa opiskelijoiden on mahdollista kuulla alumniemme uratarinoita, yritysesittelyjä sekä työelämään liittyviä koulutuksia.

Tarkemmat tiedot tapahtuman päivämäärästä, järjestelyistä, hinnoista ja ilmoittautumislomakkeen löydät tapahtuman nettisivuilta www.porttityoelamaan.fi tai Facebook-sivulta.

PORTTI KANSAINVÄLISYYTEEN

Varsinaisen Portin tytärtapahtumana järjestettiin ensimmäistä kertaa Portti Kansainvälisyyteen -messut, jossa opiskelijat pääsevät tutustumaan erilaisiin mahdollisuuksiin kansainvälistyä. Kansainvälistä kokemusta voi kerätä niin lähtemällä maailmalle kuin pysymällä kotipaikkakunnallaankin, kunhan vain löytää itselleen sopivia mahdollisuuksia. Tuona päivänä pääkampuksellemme saapuu esittäytymään sekä kotimaisia että ulkomaisia yhteistyökumppaneitamme, joilla on tarjota harjoittelu- ja työmahdollisuuksia ympäri maailman.

Ständeilemään kampukselle

Mikäli yrityksenne haluaa tulla ständille rekrytoimaan opiskelijoita, on ständipaikan hinta 25 € (+ alv) / h. Vapaita aikoja kannattaa tiedustella suoraan osoitteesta tilavaraus(at)tamk.fi.

UraTori
Järjestämme myös kevyemmällä sapluunalla noin kuukausittain UraToriksi nimettyä rekrypäivää. UraTorin ideana on koota aulatiloihimme ständeilemään saapuvia yksittäisiä yrityksiä samalle päivälle, jolloin yritysten näkyvyyttä ja markkinointia opiskelijoille on helpompi lisätä.

UraTorit kesto on klo 10-13 (tai klo 14 asti). Ständien vuokrahinta on 25 € (+ alv) / h. UraTorien päivämääriä ja vapaita paikkoja voi tiedustella TAMKrekrystä.

Yritysesittelyt ja -vierailut

Järjestämme halutessanne myös muita pienimuotoisia esittely- ja rekrytointitilaisuuksia, joissa teillä on mahdollisuus esitellä toimintaanne TAMKin opiskelijoille. Tilaisuudet voidaan järjestää TAMKilla tai mikäli haluatte kutsua opiskelijoitamme tutustumaan yritykseenne ja toimintaanne paikan päälle, hoidamme puolestanne tapahtuman markkinoinnin oppilaitoksessa valitsemallenne kohderyhmälle.

Tampereen korkeakoulujen yhteistapahtumat

Olemme mukana Unipoli Tampere -verkostossa, joka järjestää opiskelijoille ja valmistumassa oleville opiskelijoille suunnattuja yritystapahtumia sekä suomeksi että englanniksi. Työnantajille tapahtumat antavat mahdollisuuden tavoittaa samalla kertaa Tampereen kaikkien neljän korkeakoulun opiskelijat, jotka edustavat oman alansa tulevia osaajia.

Ota yhteyttä

Toimistomme on auki ma-to klo 10.00 - 14.00, jolloin tavoitat meidät myös puhelimitse parhaiten. Muina aikoina vastaamme soittoihin mahdollisuuksien mukaan. Voit myös jättää soittopyynnön tai laittaa meille sähköpostia.

TAMKrekry
+358 40 536 9394
tamkrekry@tamk.fi