Pirkanmaan protopajaverkosto mahdollistaa joustavan tuotekehityksen innovaatiosta toimivaan protoon tai demolaitteeseen.

Pirkanmaan protopajaverkosto koostuu viidestä koulutusorganisaatioista (TAMK, TTY, TaY, Tredu, TAKK) ja jäsenyrityksistä. Yritykset voivat liittyä verkoston jäseneksi ja saada käyttöönsä koko verkoston uusimman osaamisen, monipuoliset tilat ja laitteet sekä opiskelijaresurssit. Yritykset voivat tarjota verkostolle myös omia palvelujaan. Verkoston palvelut ovat saatavilla myös verkoston ulkopuolisille toimijoille.

Liity jäseneksi

Pirkanmaan protopajaverkoston jäsenenä yritys voi testata ja kehittää ideoita kustannustehokkaasti ja nopeasti laajan tukiverkoston turvin. Yhteydenpito verkostoon hoituu vaivattomasti yhden pisteen eli iLuukun, iLuukku(at)tamk.fi, kautta.

Protopajaverkosto järjestää myös ajankohtaisia aiheita käsitteleviä työpajoja ja Techno Camp -innovointitapahtumia. Lisäksi se toimii tehokkaana ja helppona markkinointi- ja rekrytointikanavana sekä laajana verkostoitumisalustana.

Verkoston jäsenyys sovitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Jäsenyyden edellyttämällä jäsenmaksulla katetaan projektien koordinointia ja ylläpitoa. Jäsenmaksun suuruus määräytyy yrityksen koon, liikevaihdon ja halutun palvelutason mukaan. Verkoston jäsenyys huomioidaan myös muussa projekti- ja palveluhinnoittelussa.

Palvelut ja edut verkoston jäsenille

  • Laaja tukiverkosto; laitteet, tilat, osaaminen
  • Tuote- ja järjestelmäkehityspalvelut
  • Automatisointi, IoT ja digitalisaatio
  • Prosessi- ja menetelmäkehityspalvelut
  • Verkostoitumisväylä oppilaitosten ja yritysten välillä
  • Markkinointi- ja rekrytointikanava
  • Laboratoriotestauspalvelut

Verkoston koulutusorganisaatiot ja jäsenyritykset

Koulutusorganisaatiot:

Jäsenyritykset 2015 - 2016:

Ota yhteyttä

Palvelemme sinua osoitteessa iLuukku@tamk.fi. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan koulutusorganisaatioiden yhteyshenkilöihin.

Petri Pohjola, TAMK
+358 50 592 7460
etunimi.sukunimi@tamk.fi

Jussi Aaltonen, TTY
+358 40 849 0522
etunimi.sukunimi@tut.fi

Markku Turunen, TaY
+358 40 533 9689
etunimi.sukunimi@sis.uta.fi

Vesa Kalliomäki, Tredu
+358 40 800 4627
etunimi.sukunimi@tampere.fi

Olli-Pekka Tuomi, TAKK
+358 44 790 6230
etunimi.sukunimi@takk.fi