Työnvälityspalvelu Jobstep.net

Työnantajien käytössä on ammattikorkeakoulujen maksuton työnvälityspalvelu Jobstep.net. Palvelun työnhakijat ovat Suomen ammattikorkeakoulujen opiskelijoita tai vastavalmistuneita. Valmistuneet voivat käyttää Jobstep.netiä vuoden valmistumisen jälkeen.

Voit jättää palveluun ilmoituksen harjoittelu- ja kesätyöpaikoista, projekti- ja opinnäytetyöaiheista sekä osa-aikaisista ja vakituisista työpaikoista. Ilmoitukset voi kohdistaa vain TAMKin opiskelijoille tai laajemmin kaikkien ammattikorkeakoulujen nähtäville.

Ensimmäistä kertaa käytettäessä järjestelmä vaatii rekisteröitymisen uudeksi työnantajaksi, jonka jälkeen sisään pääsee kirjautumaan tunnuksella ja salasanalla. Ilmoituksen jättämisen lisäksi työnantaja pystyy muokkaamaan ilmoituksiaan ja etsimään paikkaan sopivia hakijoita cv-pankin kautta.

Yksittäisen työpaikan voit jättää myös rekisteröitymättä järjestelmään käyttämällä TAMKrekryn lomaketta, jolloin me viemme ilmoituksen puolestasi Jobsteppiin.

Tarjoa työ-, harjoittelu- tai opinnäytepaikkaa

Jobstep.net

TAMKrekryn lomake

Ota yhteyttä

Toimistomme on auki ma-pe klo 10.00 - 14.00, jolloin tavoitat meidät myös puhelimitse parhaiten. Muina aikoina vastaamme soittoihin mahdollisuuksien mukaan. Voit myös jättää soittopyynnön tai laittaa meille sähköpostia.

TAMKrekry
+358 40 536 9394
tamkrekry@tamk.fi