Haluatko ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi? Opinnot on suunniteltu siten, että voit suorittaa ne joustavasti työn ohessa 1-2 vuodessa. Järjestämme ammatillista opettajankoulutusta myös englanniksi.


Hakuaika ammatillisiin opettajankoulutuksiin oli 10.–30.1.2018. Kiitos kaikille hakijoille!


Ammatillisen opettajankoulutuksen haun tulokset on julkaistu.  Lähetämme tiedon valinnan tuloksista kaikille hakijoille sähköpostilla torstain 5.4. ja perjantain 6.4. aikana. Jos olet hakenut koulutukseen, etkä saa sähköpostia, tarkista myös roskapostisi.

Näet valinnan tuloksen myös Oma Opintopolku -palvelusta. Voit kirjautua palveluun esimerkiksi verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Opiskelupaikkaan oikeuttavat alimmat pistemäärät eri ammatillisissa opettajakorkeakouluissa näet täältä.

Oman pistemääräsi näet Oma Opintopolku -palvelussa olevasta hakemuksestasi. Voit kirjautua palveluun esimerkiksi verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.


Ammatillisen erityisopettajan- ja opinto-ohjaajankoulutuksen hakujen tulokset julkaistiin 22.3., ja kaikille hakijoille on lähetetty sähköposti valinnan tuloksista. Jos hait koulutukseen, etkä saanut sähköpostia, tarkista myös roskapostisi.

Opiskelupaikkaan oikeuttavat alimmat pistemäärät eri ammatillisissa opettajakorkeakouluissa:

Oman pistemääräsi näet Oma Opintopolku -palvelussa olevasta hakemuksestasi. 

Täydennyskoulutusten hakuajat vaihtelevat koulutuksittain.

Tilaa uutiskirje

Sähköisestä uutiskirjeestä saat tietoa opettajankoulutuksen ajankohtaisista asioista.

Siirry tilauslomakkeelle

Tutustu myös