Takaisin

Yhteistyö TAMKin ja Brnon teknillisen yliopiston kanssa sai tunnustusta

Yhteistyö TAMKin ja Brnon teknillisen yliopiston kanssa sai tunnustusta

Brnon teknillisen yliopiston liiketalouden ja johtamisen tiedekunta juhli 25-vuotissyntymäpäiviään 25.9.2017. Virallisten juhlallisuuksien yhteydessä TAMKin lehtoreille Kirsi Tannerille sekä Tuula Anderssonille myönnettiin mitalit pitkäaikaisesta ja tuloksekkaasta yhteistyöstä liiketalouden- ja International business -koulutusohjelmien kanssa. Mitalit ojensi tiedekunnan dekaani Stanislav Škapa.

Tuula Andersson (vas.), Robert Zich ja Kirsi Tanner iltajuhlassa. Kuva: Vitek Chlebovsky
Tuula Andersson (vas.), Robert Zich ja Kirsi Tanner iltajuhlassa. Kuva: Vitek Chlebovsky

Kiitos menestyksellisestä yhteistyöstä kuuluu erityisesti tohtori Robert Zich'lle, joka on antaumuksellinen Suomen ystävä. Ensimmäisen kerran Zich kävi Suomessa jo vuonna 2002 ja siitä lähtien hän on käynyt täällä useita kertoja vuodessa, usein myös perheensä kanssa.

Vuoden 2017 alusta Zich on toiminut tiedekunnan johtamistieteiden laitoksen johtajana. Yhteistyöhön TAMKin kanssa kuuluu paitsi säännöllinen opiskelija- ja opettajavaihto, myös vuosittain järjestettävä yhteinen kurssi brändinhallinnasta monikulttuurisessa ympäristössä.
Suunnitteilla on myös muita yhteistyömuotoja erityisesti yrittäjyyskoulutuksen alueella.

Katso video brändikurssista tästä linkistä.Kuva: Tiedekunnan hallintohenkilöstö juhla-asuissaan. Kuvassa mm. Rehtori Petr Štěpánek (valkokauluksinen asu) ja Dekaani Stanislav Škapa hänen vieressään vasemmalla. Kuva: Kirsi Tanner

Muokattu 27.09.2017