Takaisin

Uudelle opiskelijalle - Insinööri (ylempi AMK), Teknologiaosaamisen johtaminen

Insinööri (ylempi AMK), Teknologiaosaamisen johtaminen

Lämpimät onnittelut! Tervetuloa opiskelemaan teknologiaosaamisen johtamisen ylempää ammattikorkeakoulututkintoa TAMKiin!

Opintojen aloitus

Opintojen aloitus ja ensimmäiset lähiopetustunnit pidetään perjantaina 31.8.2018 klo 13.15 TAMKissa (opastus Teiskontien aulasta, joka on merkitty kampusalueen karttaan) TAMKin katuosoite on Kuntokatu 3 (Teiskontie 33), 33520 Tampere.

Ensimmäisen tapaamisen alussa pidetään opintojen orientaatio-osuus käytännön järjestelyineen, joita ovat mm. kulku- ja pysäköintiluvat sekä verkkotunnukset.

Varaudu tapaamiseen valmistelemalla lyhyt suullinen (n. 5 min) esitys kehittämistehtävästäsi, jonka esität ohjaajille ja muille ryhmän jäsenille.

Tuo alkuperäiset haussa käyttämäsi todistukset ja todistus henkilöllisyydestäsi mukanasi ensimmäiseen tapaamiseen. Todistukset tarkistetaan kyseisen päivän aikana. Opiskelijavalintasi on ehdollinen, kunnes ammattikorkeakoulu on tarkistanut valinnassa käytetyt tiedot oikeiksi.

Läsnäolosi opintojen aloituksessa on välttämätöntä opintojen alkuun saattamiseksi.

Opetussuunnitelma ja syksyn lähiopetuspäivät

Tutustu teknologiaosaamisen johtamisen koulutuksen opetussuunnitelmaan.

Lähiopetuspäiviä on noin joka toinen viikko perjantai-iltapäivisin ja lauantaisin. Tutustu tarkempaan syyslukukauden aikatauluun. Kevään aikataulu ilmoitetaan myöhemmin sen tarkentuessa.

Tietokoneen päivittäinen käyttömahdollisuus

Opinnoissasi on paljon itsenäistä tiedonhankintaa ja erilaisia tehtäviä sekä verkko-opintoja, minkä vuoksi edellytämme mahdollisuutta käyttää omaa tietokonetta. Ota tietokone mukaasi jo ensimmäiselle tapaamiselle. Opetusmateriaali jaetaan pelkästään sähköisenä. Lisää ohjeistusta tähänkin asiaan saat ensimmäisellä tapaamiskerralla.

Lisätietoja

Vastuuopettaja Marko Mäkilouko, p. 050 463 0731 (tavoitettavissa 6.8.2018 alkaen)

Opinto-ohjaaja Anja Salo, p. 040 801 6440 (tavoitettavissa 13.8.2018 alkaen)

Opintoasiankoordinaattori Reetta Palander p. 040 801 6254 (pääsääntöisesti virka-aikana klo 8.30-15.45, vuosilomalla 6.- 14.6. ja 2. - 18.7.2017)

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tamk.fi.