Takaisin

Uudelle opiskelijalle - Insinööri (AMK), Sähkö- ja automaatiotekniikka, monimuotototeutus

Insinööri (AMK), monimuotototeutus: Sähkö- ja automaatiotekniikka

Onneksi olkoon saamastasi opiskelupaikasta! Olet lämpimästi tervetullut opiskelemaan sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörikoulutuksen monimuotototeutukseen!

Tällä sivulla on tietoja, ohjeita ja aikatauluja opintojen aloitukseen. Tutustuthan näihin huolellisesti heti paikan vastaanotettuasi. Huomaathan myös kaikille TAMKin opiskelijoille yhteiset ohjeet Uudelle opiskelijalle -sivulla.

Opintojen alkaminen

Opintosi alkavat torstaina 11.1.2018 klo 9.00 tilassa D1-02, TAMK, Kuntokatu 3 (Teiskontie 33). Opiskelupaikan vastaanottaneen ja läsnäolevaksi ilmoittautuneen on oltava tällöin paikalla. Kampusalueen kartta. Torstain aiheena on opintoihin orientoituminen, opintojaksot alkavat perjantaina ja lauantaina.  

Haussa käyttämäsi todistukset

Tuo alkuperäiset haussa käyttämäsi todistukset ja todistus henkilöllisyydestäsi mukanasi Tampereelle. Todistukset tarkistetaan opintojen ensimmäisellä lähijaksolla. Opiskelijavalinta on ehdollinen, kunnes ammattikorkeakoulu on tarkistanut valinnassa käytetyt tiedot oikeiksi.

Kevätlukukauden 2018 lähijaksot

Lähiopetuspäivät kevätlukukaudella ovat viikoilla 2, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 14, 16, 18, 20 ja 21.

Opetus on kyseisillä viikoilla torstaisin klo 16-20, perjantaisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 8-16.

Tutustu ennen orientoivia päiviä omaan koulutukseesi ja sen opetussuunnitelmaan.

Opiskeluvälineet

Tekniikan alan ammattikorkeakouluopiskelija tarvitsee opiskelussa kannettavan PC-tietokoneen. TAMKissa tietokoneen joustavan käytön kannalta Windows-käyttöjärjestelmä, vähintään 8 GB:n suuruinen käyttömuisti ja WLAN ovat tarpeellisia.

Kaikki käyttävät opinnoissaan toimisto-ohjelmistoja ja muut käytettävät ohjelmistot vaihtelevat koulutuksittain, mutta esim. CAD-ohjelmistot ovat yleisesti käytössä. Monet opinnoissa käytettävät ohjelmistot on mahdollista asentaa ilmaiseksi myös omalle tietokoneelle (esim. Office ProPlus -ohjelmapaketti).

Lisätietoja löydät TAMKin IT-ohjeista.

Opintojen ja osaamisen hyväksilukeminen

Opiskelija voi hakea hyväksiluettavaksi aiempia korkeakoulutasoisia opintoja ja osaamista. Tutustuthan koulutuksen opetussuunnitelmaan ja suunnittele omia mahdollisia hyväksilukuja. Hyväksilukemisesta löydät tietoa opinto-oppaasta.

Hyväksiluvuista ja niiden hakemisesta kerrotaan enemmän oppintojen alussa. Jos sinulla on paljon aiemmin suoritettuja alan korkeakouluopintoja, niin ota yhteyttä opinto-ohjaajaan Anja Saloon jo ennen opintojen alkua.

Muistilista

  1. Osallistu opintojen aloitukseen 11.1.2018 klo 9.00 tilassa D1-02.
  2. Ota todistus henkilöllisyydestäsi ja haussa käyttämäsi alkuperäiset todistukset mukaasi, kun tulet Tampereelle opiskelemaan
  3. Tutustu koulutuksesi opetussuunnitelmaan
  4. Mikäli sinulla on aiemmin suoritettuja tekniikan alan korkeakouluopintoja, ota yhteyttä opinto-ohjaajaasi sähköpostilla jo ennen opintojen alkua.

Lisätietoja

Opintoasiainkoordinaattori Mervi Tikkanen, p. 050 311 9735

Koulutuspäällikkö Jarkko Lehtonen, p. 040 723 9590,

jonka sijaisena alkuvuonna 2018 toimii Heikki Yli-Rämi p. 050 592 5886.

Opinto-ohjaaja Anja Salo, p. 040 801 6440

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tamk.fi.

Lisää yhteystietoja opinto-oppaassa.