Takaisin

Uudelle opiskelijalle - Insinööri (AMK), Konetekniikka, monimuotototeutus

Insinööri (AMK), monimuotototeutus:
Konetekniikka

Lämpimät onnittelut! Tervetuloa opiskelemaan insinööritutkintoa TAMKiin!

Tällä sivulla on tietoja, ohjeita ja aikatauluja opintojen aloitukseen liittyen. Tutustuthan näihin huolellisesti heti opiskelupaikan vastaanotettuasi.

Opintojen aloitus

Opintosi alkavat torstaina 11.1.2018 klo 9.00 tilassa F1-05. Tilaan löydät käyttämällä kampusalueen karttaa. TAMKin katuosoite on Kuntokatu 3 (Teiskontie 33). Opiskelupaikan vastaanottaneen ja läsnäolevaksi ilmoittautuneen on oltava tällöin paikalla. Tutustu orientoivan päivän alustavaan ohjelmaan.

Opinnot jatkuvat kyseisen viikon ajan perjantaina  klo 17 - 21, lauantaina klo 8 - 16. Tämän jälkeenkin lähiopetusta pidetään viikottain torstaisin klo 17 - 21, perjantaisin klo 8 - 16 (varalla klo 20 saakka) ja lauantaisin klo 8 - 16, pois lukien pyhäpäivät ja hiihtolomaviikko vko 9. Lähiopetusta on viikolle 22 saakka. Aikataulu tarkentuu kevätlukukauden lopulla. 

Tutustu myös ennen opintojesi alkua koulutuksen opetussuunnitelmaan.

Haussa käyttämäsi todistukset

Tuo alkuperäiset haussa käyttämäsi todistukset ja todistus henkilöllisyydestäsi mukanasi Tampereelle. Todistukset tarkistetaan opintojen alussa. Opiskelijavalintasi on ehdollinen, kunnes ammattikorkeakoulu on tarkistanut valinnassa käytetyt tiedot oikeiksi.

Selvitys aiemmista opinnoista ja opintojen sekä osaamisen hyväksilukeminen

Voit hakea hyväksiluettavaksi aiempia korkeakoulutasoisia opintoja ja osaamista. Tutustuthan koulutuksen opetussuunnitelmaan ja suunnittele omia mahdollisia hyväksilukuja. Hyväksilukemisesta löydät tietoa opinto-oppaasta. Jos sinulla on paljon aiemmin suoritettuja alan korkeakouluopintoja, ota yhteyttä opinto-ohjaajaasi (Anja Salo) ennen opintojen alkua sähköpostilla (etunimi.sukunimi@tamk.fi).

Opiskeluvälineet

Tekniikan alan ammattikorkeakouluopiskelija tarvitsee opiskelussa kannettavan PC-tietokoneen. TAMKissa tietokoneen joustavan käytön kannalta Windows-käyttöjärjestelmä, vähintään 8 GB:n suuruinen käyttömuisti ja WLAN ovat tarpeellisia.

Kaikki käyttävät opinnoissaan toimisto-ohjelmistoja ja muut käytettävät ohjelmistot vaihtelevat koulutuksittain, mutta esim. CAD-ohjelmistot ovat yleisesti käytössä. Monet opinnoissa käytettävät ohjelmistot on mahdollista asentaa ilmaiseksi myös omalle tietokoneelle (esim. Office ProPlus -ohjelmapaketti).

Lisätietoja löydät TAMKin IT-ohjeista.

Lisätietoja

Konetekniikka:

Markus Aho, koulutuspäällikkö, p. 040 801 2627 ja Olavi Kopponen, koulutuspäällikkö, p. 040 593 7398

Seppo Mäkelä, monimuotokoulutusten vastuuopettaja, p. 040 829 3567.

Anja Salo, opinto-ohjaaja, p. 040 801 6440

Satu Kelhä, opintoasiainkoordinaattori, p. 040 801 6251

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@tamk.fi.

Lisää yhteystietoja opinto-oppaassa.