Takaisin

Tulevaisuuden tila - Tehdään yhdessä -seminaari

Seminaari tai infotilaisuus

Tulevaisuuden tila - Tehdään yhdessä -seminaari Tulevaisuuden tila - Tehdään yhdessä -seminaari

Päivämäärä: 20.04.0216

Kellonaika: 09.00 - 15.00

Paikka: TAMK, Kuntokatu 3, Catering Studio

Lisätietoja: Opiskelija Sari Vastamaa , sari.vastamaa@biz.tamk.fi


Kolmannen vuoden restonomiopiskelijat järjestävät TAMKin Catering Studiolla seminaarin, jossa pohditaan palvelualan tulevaisuudennäkymiä yhteistyökumppaneiden kanssa.


Aloituspuheenvuorojen ja lounaan jälkeen aamun aiheiden käsittelyä jatketaan workshopeissa. Workshoppien purun jälkeen tarjolla on kahvit. Päivän viimeisenä ohjelmana on paneelikeskustelu, jossa alan ammattilaiset keskustelevat palvelualan tulevaisuuden moniosaamisesta.

Aloituspuheenvuorot:

  • Alan tulevaisuuden näkymät, Aila Seppälä, ravitsemispäällikkö, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, TAYS Ruokapalvelut
  • Alan tulevaisuuden näkymät,  Harri Piiparinen, toimitusjohtaja, SSTL Puhtausala ry
  • Some-markkinointi, Mika Roito, Ravintoloitsija Veljekset Ponteva Oy, Ravinteli Bertha, Ravintola Huber, Pork and More, Ponteva Catering
  • Elintarviketeollisuus ja ammattikeittiöt tulevaisuudennäkymiä, kehityspäällikkö Heikki Ahopelto  Foodservice ja kehityspäällikkö Jouni Kanninen, Saarioinen Oy
  • Suomen Sommelierien terveiset, Matti Kuukkanen-Fager, Hovimestari, Ravintola C


Lisäksi mukana on panelisteja keskustelemassa palvelualan tulevaisuudesta ja moniosaamisesta. Panelisteina ovat mm. Lapland Hotel Tampereen hotellinjohtaja Janne Mönkkönen sekä TAMKin korkeakouluasiamies Helena Kairamo.

20 euron pääsymaksulla pääset suunnittelemaan tulevaisuuden palvelualaa ja nauttimaan valmistamamme herkullisen lounaan.

Tule keskustelemaan ja verkostoitumaan alan tulevaisuuden tekijöiden ja vanhojen konkareiden kanssa!

Ilmoittaudu 11.4.2016 mennessä, ohjeet  Facebookissa:

Facebook: Tulevaisuuden tila - Tehdään yhdessä -seminaari

 

Muokattu 16.05.2016