Takaisin

TAMKjournal-verkkolehti – jo yli 100 koulutusaiheista artikkelia

TAMKjournal-verkkolehti – jo yli 100 koulutusaiheista artikkelia

Vuonna 2015 perustettu TAMKjournal-verkkolehti tarjoaa katsauksia TAMKin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan. Näiden lisäksi verkkolehden keskeinen teema on opetus.

Shaidul Kazi ja Mirva Kolonen Kuva: Anna Vättö
Shaidul Kazi ja Mirva Kolonen Kuva: Anna Vättö

TAMKjournalissa on julkaistu tähän mennessä 104 artikkelia. TAMKjournal on yhdessä paketissa kaksi verkkolehteä: suomen- ja englanninkielinen lehti. Molemmilla lehdillä on oma sisältönsä. Kirjoittajina ovat TAMKin henkilökunta, opiskelijat ja erilaisten kehittämishankkeiden sekä -projektien yhteistyökumppanit ja eri sidosryhmien edustajat. Verkkolehden sisältö päivittyy jatkuvasti uusilla artikkeleilla.

Artikkelit on jaoteltu viiteen luokkaan, joita ovat ammatillinen opettajankoulutus, liiketoiminta- ja palvelut, sosiaali- ja terveysala, tekniikka sekä muut teemat.

Lehtori Mirva Kolosen ja lehtori Paula Kivelän artikkeli Alaistaidoilla työhyvinvointia sekä yliopettaja Annukka Tapanin Mikä muuttuu, kun kaikki muuttuu – reformin myötä uusia tuulia opettajuuteen ovat TAMKjournalin luetuimpia artikkeleita. 

Englanninkielisistä artikkeleista luetuin on Shaidul Kazin Dealing with Cultural Differences in International Business

Sosiaali- ja terveysalan lehtori Mirva Kolosen ja Paula Kivelän alaistaidoista kertova artikkeli syntyi omista esimiestyöhön liittyvistä opetuskokemuksista. Aihe oli molemmille tuttu myös aiemmasta työkokemuksesta.

– Lukijapalaute innostaa kirjoittamaan artikkeleita myös jatkossa. Olen ilahtunut, että TAMKissa saa tukea ja rohkaisua kirjoittamiseen ja julkaisemiseen. Sosiaalisessa mediassa en ole ollut mukana, mutta muita verkostoja ja yhteistyökumppaneita on vuosien aikana kertynyt. Opiskelijoiden kanssa keskustelemme myös julkaisuista, Mirva Kolonen sanoo.

TAMKjournalin artikkelit ovat löytäneet lukijoita Suomen lisäksi myös muista maista, erityisesti sosiaalinen median kautta. 

– Olen jakanut TAMKjournalin artikkeleitani omissa verkostoissani, erityisesti Facebookissa. Mielelläni myös kerron opiskelijoille artikkeleistani, joista voi olla heille hyötyä omissa opiskelutehtävissään,  International Business -koulutuksessa opettava Shaidul Kazi kertoo.

 

Tutustu TAMKjournaliin 

 

Muokattu 24.10.2017