Takaisin

TAMK kouluttaa Front End -osaajia yrityksiin

TAMK kouluttaa Front End -osaajia yrityksiin

Front End -osaajia rekrytoidaan yrityksiin tällä hetkellä todella kiivasta tahtia. Ongelmana on, ettei osaajia ole riittävästi Tampereen yritysten tarpeisiin.

Koulutuksen infotilaisuudessa oli mukana runsaasti kiinnostuneita.
Koulutuksen infotilaisuudessa oli mukana runsaasti kiinnostuneita.

Pirkanmaan ELY-keskus rahoittaa Front End Mestari -rekrykoulutusta, jolla tähän ongelmaan haetaan ratkaisuja. TAMK on ollut mukana suunnittelemassa kokonaisuutta yhdessä ELY-keskuksen, TE-toimiston ja Opteamin sekä Front End -osaajia tarvitsevien yritysten kanssa. 

Koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille ohjelmistoalan tai muuten taustansa/osaamisensa puolesta koulutukseen soveltuville henkilöille. Koulutus koostuu kahdesta osa-alueesta: aihealueen substanssin opetuksesta sekä työssä oppimisesta.

Työssä oppiminen tapahtuu rekrytointitarpeita olevissa yrityksissä ja koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on osallistujien työllistyminen kyseisiin yrityksiin.

Koulutuksen haku on auki 13.8.2017 saakka.

Koulutus käynnistyy 4.9.2017 ja päättyy 1.3.2018. Front End Rekry Mestari -koulutuksen vastuuopettajana toimii tietojenkäsittelyn lehtori Jussi Pohjolainen, jolla on monipuolista substanssiosaamista sekä aikaisempaa kokemusta työttömille järjestetyistä koulutuksista. Työharjoittelupaikkojen rekrytoinneista ja yritysyhteistyöstä vastaa puolestaan Opteam. 

Lisätietoja koulutuksesta löydät TE-palveluista: Front-end Mestari

Kristiina Lilja, Kehittämispäällikkö, TAMK EDU, kristiina.lilja@tamk.fi
 

Muokattu 04.08.2017