Takaisin

Talotekniikan ylempi korkeakoulutus alkaa TAMKissa

Talotekniikan ylempi korkeakoulutus alkaa TAMKissa

Yritykset tarvitsevat talotekniikan alan kehittäjiä yhä enemmän. TAMK aloittaa talotekniikan ylemmän AMK-koulutuksen uutena koulutuksena, johon voi hakea syksyn yhteishaussa.

Talotekniikan koulutuspällikkö Pirkko Harsia. Kuva: Joel Forsman
Talotekniikan koulutuspällikkö Pirkko Harsia. Kuva: Joel Forsman

Tampereen ammattikorkeakoulun talotekniikan YAMK-tutkinnon sisältöä on kehitetty tiiviissä yhteistyössä alan yritysten kanssa ja heidän tarpeitaan kuunnellen.

– Tarvitsemme talotekniikan alalle entistä enemmän monipuolisia kehittäjiä. Uusi koulutuksemme antaa lisäpätevyyttä myös alalla jo toimiville, TAMKin talotekniikan koulutuspäällikkö Pirkko Harsia kertoo.

Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat energiaosaaminen, talotekninen kokonaisuuksien hallinta, kiinteistöautomaatio-osaaminen sekä talotekniikkaprojektien johtamisosaaminen.

– Tärkein tavoitteemme on kuitenkin se, että opiskelijamme saavat tästä koulutuksesta niitä valmiuksia, joita alan kehitystyössä tarvitaan.

Koulutus on monimuoto-opiskelua, joka soveltuu työn ohessa suoritettavaksi ja koostuu lähi- ja etäopiskelusta. Opiskelu perustuu valmennuspedagogiikkaan, jossa opiskelijalla on tukena oma valmentaja ja valmennusryhmä.

Koulutus alkaa tammikuussa 2018.

– Teemme tiivistä yhteistyötä paitsi yritysten myös tiedekorkeakoulujen kanssa. Opiskelijat voivat sisällyttää tutkintoonsa TAMKin oman opetussuunnitelman lisäksi opintoja myös Tampere3-ristiinopiskelutarjonnasta eli Tampereen teknillisestä yliopistosta tai Tampereen yliopistosta, Harsia sanoo.

Lisätietoja

Talotekniikan koulutuksesta: vastuuyliopettaja Pirkko Harsia, pirkko.harsia@tamk.fi, p. 050 555 3111
Tutkinto-opiskelijakasi hakemisesta: hakijapalvelut@tamk.fi

Syksyn yhteishaku 6.–20.9.2017

Lisätietoja koulutuksesta

Muokattu 04.09.2017