Takaisin

Talotekniikan polkuopinnot, Sähköinen talotekniikka

Talotekniikan polkuopinnot, Sähköinen talotekniikka

Talotekniikan polkuopinnot, Sähköinen talotekniikka

60 op

Toteutusaika: 21.8.2018 - 30.5.2019

600 €

TAMK Pääkampus, Tampere

Ilmoittautumisaika 1. - 5.8.2018. Ilmoittautuminen alkaa 1.8. klo 9 ja sähköinen lomake julkaistaan alla ilmoittautumisen alettua.

Ilmoittautuminen polkuopintoihin

Avoin AMK | Mitä ovat polkuopinnot?


Toteutusajankohta

Opiskelu alkaa tiistaina 21.8.2018 ja on kokopäiväopiskelua tutkinto-opiskelijoiden ryhmässä.

 

Sisältö

Opinnot koostuvat tutkinto-ohjelman ensimmäisen vuoden opinnoista. Lisää tietoa opinto-oppaasta.

Muuta

Opiskelu tapahtuu päivisin tutkinto-opiskelijoiden ryhmässä ja on kokopäiväopiskelua. Paikkoja avoimen AMKin opiskelijoille on 1.

Avoimen AMKin opintoihin ei saa opintotukea, eikä muita opintososiaalisia etuuksia. Mikäli olet TE-toimiston asiakas, varmista osallistumisoikeutesi opintoihin TE-toimistosta ennen ilmoittautumista polkuopiskelijaksi.

Jos et pysty opiskelemaan päivisin tai päätoimisesti, tutustu lyhyempään polkuumme. Se koostuu tutkintoon kuuluvista matematiikan ja fysiikan opinnoista ja järjestetään iltaisin tai verkko-opintoina.

Näin ilmoittaudut

Ilmoittaudu polkuopintoihin ilmoittautumislomakkeella viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä, joka on ilmoitettu polkuopintojen kuvauksessa. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 14 päivää ennen polkuopintojen alkamista. Sen jälkeen veloitamme alkaneen lukukauden osuuden opintomaksusta.

Kutsun opinnoille lähetämme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Siinä saat tarkemmat ohjeet opintojen aloittamisesta ja muun muassa käyttäjätunnusten hankkimisesta ennen opintojen alkua.

Maksuehto

Maksuehto laskuille on 21 pv netto laskun päiväyksestä.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 14 päivää ennen polkuopintojen aloituspäivää. Opiskelupaikka tulee perua avoimen AMKin toimistoon sähköpostilla avoinamk(at)tamk.fi. Ellei ilmoittautumista peruta eikä osallistuja saavu ensimmäiselle kerralle, veloitetaan alkaneen lukukauden osuus maksusta. Opettajat eivät vastaanota perumisia.

Päivitetty 08.08.2018

Back to the list of courses