Takaisin

Syksyn yhteishaku TAMKin koulutuksiin alkaa – 16 hakukohdetta tarjolla

Syksyn yhteishaku TAMKin koulutuksiin alkaa – 16 hakukohdetta tarjolla

Korkeakoulujen yhteishaku käynnistyy keskiviikkona 6.9. Uusina koulutuksina TAMK aloittaa Suomen ensimmäisen kansainvälisen myynnin ja myynnin johtamisen ylemmän AMK-koulutuksen. Uutena ylempänä AMK-tutkintona alkaa myös talotekniikan ylempään insinöörin tutkintoon tähtäävä koulutus.

Tampereen ammattikorkeakoulussa on hakukohteita yhteensä 16 ja haettavana 453 aloituspaikkaa.


Päiväopiskelijoita TAMKiin otetaan biotuote- ja prosessitekniikan insinöörin sekä sairaanhoitajan koulutukseen.

Sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörikoulutukseen voi hakeutua joko päivä- ja monimuoto-opiskelijaksi. Tammikuussa aloittava päiväryhmä suuntautuu sähkövoimatekniikkaan.

Rakennusmestariksi voi TAMKissa opiskella joko päiväopiskelijana tai monimuotototeutuksessa. Monimuotototeutuksessa suuntaudutaan infrarakentamiseen.

Monimuotototeutuksista useimmat on suunniteltu opiskeltaviksi työn ohessa. Työssä käyville soveltuvia koulutuksia ovat myös sairaanhoitajan, sosionomin ja konetekniikan insinöörin koulutus.

Uusia ylempiä AMK-tutkintoja

TAMK panostaa kansainvälisten myyntiosaajien kouluttamiseen ja aloittaa kansainvälisen myynnin ja johtamisen maisteritason koulutuksen. Myyntiä on voinut aikaisemmin opiskella maisteritasoisesti vain muutamassa korkeakoulussa Euroopassa.


Yritykset tarvitsevat talotekniikan alan kehittäjiä yhä enemmän. TAMKin talotekniikan YAMK-tutkinnon sisältöä on kehitetty tiiviissä yhteistyössä alan yritysten kanssa ja heidän tarpeitaan kuunnellen.

Hyvinvointiteknologian ylempään AMK-koulutukseen voivat hakea sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten ja insinöörien lisäksi tradenomikoulutuksen käyneet. Tässä koulutuksessa perehdytään erityisesti hyvinvointiteknisten tuotteiden ja palveluiden innovointiin ja kehittämiseen.

Toista kertaa toteutetaan kulttuurialalla musiikkipedagogin ylempi AMK-tutkinto. Koulutuksen teemana on kehittyvä opettajuus musiikkialalla. Tradenomi (ylempi AMK) -koulutuksista haussa on myös tietojärjestelmäosaamisen koulutus.

Tampere3 avaa uusia mahdollisuuksia

Tampere3-hankkeen myötä TAMKin opiskelijoille avautui viime syksynä ristiinopiskelumahdollisuus. TAMKin opiskelijat voivat sisällyttää tutkintoonsa ristiinopiskelutarjonnassa olevia kursseja myös kahdesta muusta korkeakoulusta eli Tampereen yliopistosta ja Tampereen teknillisestä yliopistosta.

Korkeakoulujen syksyn yhteishakuaika on 6.–20.9.2017, opinnot alkavat tammikuussa 2018. Koulutuksiin haetaan osoitteessa opintopolku.fi.

Syksyn yhteishaussa olevat koulutukset
 

Lisätietoja:

- TAMKin hakijapalvelut, hakijapalvelut@tamk.fi, p. 03 245 2395

Muokattu 04.09.2017