Takaisin

Sähköturvallisuustutkinto 1

Sähköturvallisuustutkinto 1

Toteutusaika: Keväällä 2019

145 € / 224 € (sis. ALV 24 %)

TAMK Pääkampus, Tampere

Ilmoittaudu viimeistään Ilm. myöh.

Ilmoittaudu koulutukseen

Täydennyskoulutus


Toteutusajankohta

Kevään 2019 tutkintotilaisuuden ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Kohderyhmä

Tutkinto on tarkoitettu ensisijaisesti sähkötekniikan (sähkövoimatekniikan ja talotekniikan) koulutusohjelman neljännen vuoden opiskelijoille, mutta on avoin myös ulkopuolisille sähköalan henkilöille.

Tavoite

Sähköturvallisuussäädökset edellyttävät, että sähkötöiden johtajalla ja käytön johtajalla on oltava riittävä kelpoisuus, joka osoitetaan arviointilaitoksen (Henkilö- ja Yritysarviointi Seti Oy), antamalla pätevyystodistuksella (SP1-3). Sähköpätevyys 1 -todistus oikeuttaa toimimaan sähkötöiden johtajan ja käytön johtajan tehtävissä kaikkien sähkölaitteistojen sähkötöissä, lukuun ottamatta hissien asennus-, korjaus ja huoltotöitä. Pätevyystodistuksen saaminen edellyttää koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi turvallisuustutkinnon suorittamista.

Toteutustapa

Tutkintotilaisuus kestää kolme tuntia. Tutkinnossa saavat olla esillä tutkintovaatimuksiin sisältyvät julkaisut. Lisäksi esillä saa olla alaa koskevaa kirjallisuutta tai muuta aineistoa, ei kuitenkaan laskennallisia esimerkkejä tai aikaisempien tutkintojen tehtäväsarjoja eikä tietokonetta. Henkilöllisyystodistus on otettava mukaan!

Hinta

Tutkintoon osallistuneilta peritään tutkintomaksu:
- TAMKin ja TTY:n opiskelijat 145 € (sis. alv 24 %)
- Muut osallistujat 224 € (sis. alv 24 %)

Muuta

Turvatekniikan keskus (TUKES) vahvistaa tutkintovaatimukset sivuillaan:

http://www.tukes.fi/fi/Palvelut/Tutkinnot/Sahkoturvallisuustutkinnot1/

Maksuehto

Maksuehto laskuille on 21 pv netto laskun päiväyksestä.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen täydennyskoulutukseen muuttuu sitovaksi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ilmoittautumisajan jälkeen, veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Jos peruminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan koko koulutuksen hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa kollegalle. Koulutuksissa, joissa on erilliset valintakriteerit paikkaa ei voi luovuttaa toiselle.

Lisätiedot

Lisätietoja tutkinnosta
Martti Honkiniemi, 050 359 3303

Ilmoittautuminen
Katri Viitanen, p. 050 321 5148

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@tamk.fi

Päivitetty 28.08.2018

Back to the list of courses