Takaisin

Sähkö- ja automaatiotekniikan polkuopinnot

Sähkö- ja automaatiotekniikan polkuopinnot

Sähkö- ja automaatiotekniikan polkuopinnot

60 op

Toteutusaika: 8.1.-21.12.2018

600 €

TAMK Pääkampus, Tampere

Toinen paikka vapaana 20.12.

Ilmoittautuminen polkuopintoihin

Avoin AMK | Mitä ovat polkuopinnot?


Toteutusajankohta

Opiskelu alkaa maanantaina 8.1.2018 klo 09.00 ja on kokopäiväopiskelua.

Sisältö

Opinnot koostuvat tutkinto-ohjelman ensimmäisen vuoden opinnoista. Suunnitelma ensimmäisen vuoden opinnoista löytyy linkistä avautuvalla sivulla ja on merkitty sarakkeeseen 1 punaisilla palloilla.

Muuta

Opiskelu tapahtuu  tutkinto-opiskelijoiden ryhmässä päiväopiskeluna ja on kokopäiväopiskelua. Paikkoja avoimen AMKin opiskelijoille on 2.

Avoimen AMKin opintoihin ei saa opintotukea, eikä muita opintososiaalisia etuuksia. Mikäli olet TE-toimiston asiakas, varmista osallistumisoikeutesi opintoihin TE-toimistosta ennen ilmoittautumista polkuopiskelijaksi.

Jos et pysty opiskelemaan päivisin tai päätoimisesti, tutustu yksittäisten opintojen tarjontaamme. Tarjonnassa on matematiikan ja fysiikan opintojaksoja ja ne järjestetään iltaisin tai verkko-opintoina.

Näin ilmoittaudut

Ilmoittaudu polkuopintoihin ilmoittautumislomakkeella viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä, joka on ilmoitettu polkuopintojen kuvauksessa. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 14 päivää ennen polkuopintojen alkamista. Sen jälkeen veloitamme alkaneen lukukauden osuuden opintomaksusta.

Kutsun opinnoille lähetämme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Siinä saat tarkemmat ohjeet opintojen aloittamisesta ja muun muassa käyttäjätunnusten hankkimisesta ennen opintojen alkua.

Maksuehto

Maksuehto laskuille on 21 pv netto laskun päiväyksestä.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 14 päivää ennen polkuopintojen aloituspäivää. Opiskelupaikka tulee perua avoimen AMKin toimistoon sähköpostilla avoinamk(at)tamk.fi. Ellei ilmoittautumista peruta eikä osallistuja saavu ensimmäiselle kerralle, veloitetaan alkaneen lukukauden osuus maksusta. Opettajat eivät vastaanota perumisia.

Päivitetty 20.12.2017

Back to the list of courses