Takaisin

Palvelumuotoilua käytännössä -verkkokurssi

Palvelumuotoilua käytännössä -verkkokurssi

5 op

Toteutusaika: 21.08.2017 - 03.11.2017

285 € (sis. ALV 24 %)

Ilmoittaudu viimeistään 14.08.2017

Ilmoittaudu koulutukseen

Täydennyskoulutus


Kohderyhmä

Koulutus sopii oman organisaationsa ja/tai työnsä kehittäjälle tai kehittäjätiimille, joka haluaa soveltaa palvelumuotoilun toiminta-ajatusta heti käytäntöön. Kurssille osallistuminen ei kuitenkaan edellytä omaa projektia. Palvelumuotoilun työkaluja voit hyödyntää niin liiketoiminnan kehittämisessä, uusien palvelujen ideoinnissa kuin esimerkiksi johtamisen ja työyhteisön eteenpäin viemisessä.

Tavoite

Koulutuksen jälkeen sinulla on kattava käsitys palvelumuotoilusta. Kurssin työkalujen ja tehtävien avulla voit suunnitella ja toteuttaa palvelumuotoilua omassa työssäsi.

Sisältö

Palvelumuotoilun verkkokurssi avaa toiminta-ajatusta, työkaluja ja soveltamismahdollisuuksia. Erilaiset tehtävät konkretisoivat käytännössä mitä työkaluilla voidaan tehdä ja miten niitä hyödynnetään erilaisissa projekteissa. Tehtävistä annetaan henkilökohtaista palautetta, jonka avulla omaa projektia saa vietyä tehokkaammin pidemmälle.

Kurssialustana toimii Eliademy, josta löydät kaikki materiaalit: ohjeet, tehtävät, ohjaajan vinkit ja palautteet.

Kouluttaja

Kurssin ohjaajana toimii Tanja Verho, joka on kokenut palvelumuotoiluosaaja niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Verholla on vuosikymmenen yrittäjätausta sekä kattava kouluttajakokemus. Hänen tavoitteenaan on yhdistää teoria käytäntöön ja auttaa osallistujia oivaltamaan palvelumuotoilun mahdollisuudet erilaissa yhteyksissä.

Esite

Koulutuksen esite

Maksuehto

Maksuehto laskuille on 21 pv netto laskun päiväyksestä.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen täydennyskoulutukseen muuttuu sitovaksi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ilmoitusajan jälkeen, veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Jos peruminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan koko koulutuksen hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa kollegalle. Koulutuksissa, joissa on erilliset valintakriteerit paikkaa ei voi luovuttaa toiselle.

Päivitetty 20.10.2017

Back to the list of courses