Takaisin

Opiskelijan tarina - Isännöitsijä on aina ajan tasalla

Riitta Lassila: Isännöitsijä on aina ajan tasalla

Rakentamisen ja talotekniikan koulutus

Isännöitsijä Riitta Lassila nauttii työstään ja opiskelee aina jotain uutta. Rakentamisen ylempään AMK-tutkintoon kuuluvassa opinnäytetyössään Lassila selvitteli veden kaukoluennan etuja huoneistokohtaisessa vedenmittauksessa.

- Kun AMK-tutkinnon opintoni TAMKissa loppuivat, mietin mitä ihmettä voisin vielä opiskella, että saisin pyöriä täällä. Pidän opiskelusta ja minulla on aina jotain vireillä. Kaiken lisäksi TAMKin rakennustekniikan opettajat ovat aivan mahtavaa porukkaa.

Lassila toimii Valkeakosken Kiinteistöpiste Oy:n toimitusjohtaja-isännöitsijänä – ja on unelma-ammatissaan. Alun perin Lassila opiskeli laskentamerkonomiksi ja meni isännöintitoimistoon kirjanpitäjäksi.

- Ala imaisi minut heti mukaansa ja jatkoin opiskelua oltuani jonkin aikaa työssä. Valmistuin ensin TAMKista AMK-insinööriksi. Kuulin jo silloin, että on tulossa rakentamisen ylempi AMK-tutkinto. Hain koulutukseen heti, kun se oli mahdollista.

Lassilan mielestäni opiskelu on merkki siitä, että ihminen haluaa pysyä ajan tasalla. Isännöitsijä tarvitsee työssään monenlaista osaamista, sekä taloudellista että teknistä.

- Olin välillä opettamassakin, mutta totesin, että pidän enemmän liikkuvasta työssä, jossa saan olla tekemisissä ihmisten kanssa.

Valkeakosken Kiinteistöpiste Oy työllistää 6 henkilöä ja toimisto on toiseksi suurin isännöintitoimisto Valkeakoskella.

Lue lisää koulutuksesta >

Päivitetty 17.02.2017