Takaisin

Opettaja esittelyssä: Hannu Järvinen, fysioterapeuttikoulutuksen lehtori

Opettaja esittelyssä: Hannu Järvinen, fysioterapeuttikoulutuksen lehtori

TAMKin fysioterapian lehtori Hannu Järvinen kertoo omasta opettajan työstään:
 

"Opetan fysioterapeuttikoulutuksessa, pääasiassa neurologista fysioterapiaa.

Liikunta on ollut aina iso osa elämääni. Onneksi päädyin tälle alalle. Opiskelijamme ovat tosi motivoituneita. Töitä joutuu tekemään, mutta opiskelu on myös kivaa ja innostavaa. Harjoitustunneilla saa olla hauskaa, saa kokeilla, erehtyä ja kokeilla uudestaan.

Oma lajini on koripallo. Valmennan Tampereen Pyrinnössä B-junnuja. Olen fysiikkavalmentaja, huolehdin siitä, että asiat tehdään oikein niin, ettei syntyisi vammoja. Pystyn hyödyntämään valmennusoppeja myös opetuksessani.

Opettamisessa parasta ovat opiskelijoiden onnistumisen kokemukset, kun he oivaltavat asioita. Se tuo myös itselleni iloa. Kun huomaan, että meiltä valmistuneet pärjäävät työelämässä tosi hyvin ja tekevät ammattitaitoisesti työtä, se vahvistaa tunnetta, että teemme täällä oikeita asioita. Olemme saaneet kiitosta opetuksesta.

Fysioterapeutin koulutus sopii sellaisille, jotka ovat kiinnostuneita ihmisistä, liikkumisesta ja liikkeestä. Täytyy uskaltaa tarttua toiseen ihmiseen ja olla avoin ja ryhmätyötaitoinen.  Fysioterapeutti työskentelee paljon yksin, mutta myös usein moniammatillisissa tiimeissä."

Muokattu 16.01.2017