Takaisin

Opettaja esittelyssä: Leila Kakko, palveluliiketoiminnan lehtori

Opettaja esittelyssä: Leila Kakko, palveluliiketoiminnan lehtori

TAMKin restonomikoulutuksen lehtori Leila Kakko kertoo omasta opettajan työstään:
 

"Opetan restonomiopiskelijoille puhtaanapitoa. Sydäntäni lähellä ovat sisäilma ja siivous. Tämä on mielenkiintoinen maailma, jossa työtä riittää. Hygienianhallinta tulee koko ajan haasteellisemmaksi. Voimme vaikuttaa sisäilmaan hyvällä siivouksella ja ilmanvaihdolla.

Koneiden ja laitteiden kehittäminen erilaisissa työeläprojekteissa tuo konkretiaa opiskeluihin ja auttaa näkemään alan tuloksentekomahdollisuudet.

Päiväopiskelijat keskittyvät enemmän ruokamaailmaan. Monimuoto-opiskelijoissa on puhtaanapidosta kiinnostuneita. Restonomin täytyy tietää sekä ravinnosta että puhtaanapidosta. Joka opintojaksolla on omat tiimit, myös työssä joutuu toimimaan erilaisten ihmisten kanssa.

Parasta ovat opiskelijat, jotka ovat mahtavia tyyppejä. Alallamme työskentelee asiaan sitoutuneita ihmisiä. Se on kuin kotiinsa tulisi, kun näen heitä maailmalla.

Tämä on palveluala, jota ei voi tehdä yksin kopissa piilossa. Pitää pystyä tarttumaan toimeen.

Myös tietyt huonekasvit parantavat ilmanlaatua. Saan itse energiaa kasvien hoidosta. Olen intohimoinen pelargoniharrastaja, niitä minulta löytyy yli 50 lajiketta."

Muokattu 16.01.2017