Takaisin

Musiikin harjoitusoppilaat

Musiikin harjoitusoppilaat

TAMK Musiikkiakatemia, Tampere

Hae viimeistään non-stop

Hae koulutukseen

Täydennyskoulutus


Haku musiikin harjoitusoppilaaksi

Tampereen ammattikorkeakoulun musiikkipedagogi (AMK) –opiskelijat suorittavat opintojensa aikana opetusharjoittelua. Näihin opintoihin tarvitsemme oppilaita vasta-alkajista pidemmällä oleviin. Opetusharjoittelua on koko koulutuksen ajan eli neljän vuoden ajan.

TAMK musiikin koulutuksessa opetusharjoittelua ohjaavat pääosin TAMKin yliopettajat ja lehtorit. He ovat mukana osalla opetustunneista. Opetuksen toteuttamisesta vastaavat ammattikorkeakoulun opiskelijat.

Oppilaat saavat Tampereen ammattikorkeakoululta todistuksen osallistumisestaan opetukseen.

Opetusharjoittelun avulla musiikkipedagogiopiskelijat oppivat opetuksen suunnittelua ja arviointia, laatimaan oppilailleen henkilökohtaisia opiskelusuunnitelmia, kehittämään pedagogisia valmiuksiaan ja toimimaan osana työyhteisöä.

Voit hakea musiikin harjoitusoppilaaksi täyttämällä sähköisen henkilötietolomakkeen.

Syksyn 2019 hinnat

VAIHTOEHTOJA ON KOLME:

1. Opetusta 1. vuoden opiskelijan johdolla kevätlukukaudella 30 min/vko, 10 opetuskertaa. Tämä opetus on tarkoitettu vasta-alkajille.
Lukukausimaksu 125 euroa.

2. Opetusta 2.-3. vuoden opiskelijan johdolla lukuvuoden ajan 60 min/vko, 30 opetuskertaa.
Lukukausimaksu syyslukukaudelta 300 euroa ja kevätlukukaudelta 300 euroa. Tämä opetus on tarkoitettu jonkin verran musiikkia harrastaneille.

3. Opetusta 4. vuoden opiskelijan johdolla (musiikkiopisto-opinnot tai vastaavat jo suorittaneille oppilaille) syyslukukaudella 45 min/vko, 10 opetuskertaa. Opettajana toimii lähes valmis musiikkipedagogi. Tämä opetus on tarkoitettu henkilöille, joilla on muutaman vuoden musiikkiopinnot takanaan.
Lukukausimaksu 175 euroa.

Hinnat sisältävät alv 24 %.

Soitinlainat

Jos sinulla on tarvetta soitinlainaan, ota yhteyttä opettajaasi, joka selvittää onko sopivaa soitinta saatavilla. Soitinlainat tehdään yhteistyössä Tampereen konservatorion kanssa ja konservatorio laskuttaa siitä hinnastonsa mukaisesti.

Yhteystiedot

TAMK musiikin koulutuksen pedagogiikan vastaavana toimii musiikkipedagogiikan lehtori Mirja Kopra ja käytännön asioita hoitaa koordinaattori Soile Helminen. Muissa asioissa voi ottaa yhteyttä suunnittelija Katri Viitaseen.

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tamk.fi

Maksuehto

Maksuehto laskuille on 21 pv netto laskun päiväyksestä.

Päivitetty 28.08.2018

Back to the list of courses