Takaisin

Mediapolis Generaattori 2: Tampereen elokuvajuhlat

Kulttuuritapahtuma

mediapolis_generaattori Mediapolis Generaattori 2: Tampereen elokuvajuhlat

Päivämäärä: 10.03.2016 - 10.03.2016

Kellonaika: 11.00

Paikka: Työväenmuseo Werstaan auditorio

Lisätietoja: Leena Mäkelä, projektipäällikkö , leena.makela@tamk.fi


Tampereen elokuvajuhlien Mediapolis Generaattorissa haetaan konsepteja digitaalisiin tuotteisiin ja palveluihin, videoihin sekä tapahtuman järjestämiseen.

Mediapolis Generaattori saattaa toimeksiantajia ja luovien alojen tekijöitä yhteen Tampereen elokuvajuhlilla. Torstaina 10.3. klo 11 Työväenmuseo Werstaan auditoriossa järjestettävässä tapahtumassa toimeksiantajia ovat Aamulehti, Aito Media, Mediapolis Osuuskunta ja Tampereen teknillinen yliopisto/CIVIT.

Toimeksiannoissa haetaan konsepteja digitaalisiin tuotteisiin ja palveluihin, videoihin sekä tapahtuman järjestämiseen. Konseptivaiheen hintahaarukka tarjouksille on 1000-2000e, ja konseptin lisäksi tarjotaan mahdollisuuksia jatkoyhteistyöhön. Generaattorissa yritykset esittelevät toimeksiantonsa. Tapahtuman lopuksi on pikadeitti, jossa tekijät ja yritykset voivat esittäytyä ja kysyä lisäkysymyksiä toimeksiantajalle. Tarjoukset jätetään maaliskuun loppuun mennessä. 

Toimeksiantojen alustavat tiedot:

  • Aito Media: peli- tai muu digitaalinen palvelukonsepti
  • Alma Media: työkalu asiakasymmärryksen tuottamiseen
  • Mediapolis Osuuskunta: tapahtuma
  • Tampereen teknillinen yliopisto / CIVIT: video

Mediapolis Generaattori on Helsingin Loft Pasila yritysverkossa kehitetyn Generaattorin Tampereen toteutus, josta vastaa MEDAIA - Median avoimet innovaatioalustat -hanke yhteistyökumppaneinaan Yle, Creative Finland ja Helsingin kaupunki.

Muokattu 12.05.2016