Takaisin

Makupaloja opettajuuteen

Makupaloja opettajuuteen

2 op

Toteutusaika: ajankohdasta riippumaton

0 €

verkkototeutus

Ilmoittaudu koulutukseen

Täydennyskoulutus


Toteutusajankohta

Tämä on itsenäisesti opiskeltava kokonaisuus, jonka voit aloittaa milloin tahansa. Kurssisuorituksena kirjoitetaan blogiin, joka on julkinen. Saadaksesi kirjoitusoikeudet ilmoittaudu kirjoittajaksi e-lomakkeella. Voit kirjoittaa joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä, joten jos kirjoitat nimimerkillä ilmoita se myös e-lomakkeen sille varatulla kohdalla.

Kohderyhmä

Opintokokonaisuus on kaikille avoin.

Sisältö

Makupaloja opettajuuteen on kaikille avoin verkko-opintojakso, jonka toteuttaa Tampereen ammattikorkeakoulun ammatillinen opettajankoulutus. Osallistujat voivat itse valita, suorittavatko yhden vai kaksi opintopistettä. Saadaksesi 2 op sinun tulee tehdä hyväksytysti yhteensä kahdeksan tehtävää. Tehtävät ovat nähtävillä blogissa. Tehtävät 1-4 antavat sinulle 1 opintopisteen. Huomioithan, että 2 op kokonaisuus tuo sinulle pisteitä ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijahaussa.

Kun suoritat tämän opintokokonaisuuden, saat sen hyväksiluettua valinnaisiin pedagogisiin opintoihin ammatillisessa opettajankoulutuksessa Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Lisätiedot

suunnittelija Heidi Lehtonen, heidi.lehtonen(at)tamk.fi, p. 040 8375 542
Päivitetty 20.10.2017

Back to the list of courses