Takaisin

Luonnoskirjatyöskentely

Luonnoskirjatyöskentely

24 h

Toteutusaika: 08.05.2017-12.6.2017

350 € + ALV 24%

TAMK Mediapolis, Tampere

Ilmoittaudu viimeistään 01.05.2017

Ilmoittaudu koulutukseen

Täydennyskoulutus


Toteutus

Opetuspäivät ovat:

ma 8.5.

ma 15.5.

ma 22.5.

ma 5.6.

to 8.6.

ma 12.6.

Opetus toteutetaan klo 17-20

 

Kohderyhmä

Kurssilla tutustutaan luonnoskirjaan kuin inspiroivaan piirrustuskirjaan. Työskentelyn lähtökohdat ovat sekä havainto että mielikuva. Täytämme luonnoskirjan sivuja eri teemojen myötä eri tekniikoilla, esimerkiksi musteella, kollaasilla ja erilaisilla väreillä. Katselemme eri taiteilijoiden sekä toistemme luonnoskirjoja ja keskustelemme niistä. 

Opettaja

Tiiu Baldwin

Taiteen kesäkursseja harrastajille 2017

Tarjoamme taiteen kesäkursseja harrastajille 2017

Kurssit soveltuvat kaikille kuvataiteesta kiinnostuneille sekä harrastajille että kuvataiteen opintoihin pyrkiville, jotka ovat kiinnostuneita oman ilmaisun kehittämisestä. Kurssien opettajat ovat taiteen ammattilaisia: Tiiu Baldwin, Antti Haapio, Fanni Niemi-Junkola ja Sari Tervaniemi. 

Kurssit ovat suomenkielisiä. 

Kursseille kannattaa ottaa omat välineet mukaan; kuten kynät, värit/maalit, sudit ja kamera. TAMK tarjoaa tilat ja editointilaitteiston. Keräämme paikan päällä pienen materiaalimaksun, joka sisältää paperit/pohjat yms. 

Kurssien lähiopetustunnit toteutetaan iltaisin ja viikonloppuisin, yhteensä 24h/kurssi. Kursseihin sisältyy myös itsenäistä työskentelyä. 

Maksuehto

Maksuehto laskuille on 21 pv netto laskun päiväyksestä.

Perumisehdot

Ilmoittautuminen täydennyskoulutukseen muuttuu sitovaksi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ilmoitusajan jälkeen, veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Jos peruminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan koko koulutuksen hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa kollegalle. Koulutuksissa, joissa on erilliset valintakriteerit paikkaa ei voi luovuttaa toiselle.

Lisätiedot

Lisätietoja sisällöstä:

Fanni Niemi-Junkola

fanni.niemi-junkola@tamk.fi

Ilmoittautuminen:

Katri Viitanen

katri.viitanen@tamk.fi

p. 050 3215 148

Päivitetty 20.10.2017

Back to the list of courses