Takaisin

Lost In Music -kaupunkifestivaali

Kulttuuritapahtuma

Lost In Music -kaupunkifestivaali Lost In Music -kaupunkifestivaali

Päivämäärä: 14. - 17.10.2015

Paikka: Tampere

Kenelle: Musiikin ystäville ja musiikin ammattilaisille

Lisätietoja: http://www.lostinmusic.fi/


TAMKin Media and Arts koulutuksen musiikkituotannon opiskelijat tuottavat kansainvälisen tapahtuman

Lost In Music on Tampereella vuosittain järjestettävä kaupunkifestivaali, jossa yli 100 artistia esiintyy 15 000 kävijälle Tampereen keskeisissä keikkapaikoissa. Festivaali esittelee uusia, nousevia pop-, rock-, indie- ja metallibändejä ja mukana on lisäksi hiphop- ja maailmanmusiikkia kokeellisempaa puolta unohtamatta. Lost In Music -kaupunkifestivaali järjestetään 14. - 17.10.  Tampereella.

Kansainvälinen EXCITE-projekti jalkautuu ensimmäistä kertaa Suomeen ja tuo keskiviikkona 14.10. Klubin lavalle Suomessa ensi kertaa esiintyvät  Oakland Rain (NO) ja The Attic Sleepers (DK) -yhtyeet. Illan päättää kolmen vuoden tauolta palaava Matthau Mikojan.

Lost In Music -kaupunkifestivaali on Tampereen ammattikorkeakoulun Media and Arts koulutuksen musiikkituotannon ja EXCITE-organisaation yhdessä tuottama kansainvälinen tapahtuma.

Kansainvälinen EXCITE-projekti tukee osallistujamaiden välistä artistivaihtoa ja tarjoaa siten nuorille yhtyeille ensikokemuksen kiertue-elämästä Euroopassa. Mukana on yhdeksän maata.

 

Lue tarkemmin päivien ohjelmasta http://www.lostinmusic.fi/ ja tule paikalle!

 

Muokattu 12.11.2015