Takaisin

Kuoronjohdon mestarikurssi 1

Kuoronjohdon mestarikurssi 1

3 pv

Toteutusaika: 04.02.2018 - 06.02.2018

400 € / 90 € (sis. ALV 24 %)

TAMK Pääkampus, Tampere

Ilmoittaudu viimeistään 7.1.2018

Ilmoittaudu koulutukseen

Täydennyskoulutus


Kuoronjohdon täydennyskoulutusta

TAMK Musiikin koulutus järjestää keväällä 2018 kaksi kuoron- ja orkesterinjohdon mestarikurssia 4.-6.2. ja 23.-25.3.2018. Ensimmäisen kurssin ohjelmistona on Johannes Brahmsin Ein deutsches Requiem (kamariversio kuorolle ja pianolle nelikätisesti), toisen kurssin ohjelmistona Carl Orffin Carmina Burana (kamariversio kuorolle, kahdelle pianolle ja lyömäsoittimille).

Kurssien opettajana toimii kuoronjohdon lehtori Markus Yli-Jokipii. Ensimmäisen kurssin harjoituskuorona Tampere Cappella ja toisen kurssin harjoituskuorona yhdistetty Tampere Cappella ja Kamarikuoro Näsi.

Kurssit ovat suunnattu kuoronjohtajille ja orkesterinjohtajille, kanttoreille ja opettajille, jotka haluavat syventää taitojaan kuoro-orkesterimusiikin alalla.

Kursseille on mahdollista osallistua aktiivi- tai passiiviopiskelijana. Aktiiviopiskelijat johtavat itse kuoroa ja soitinyhtyettä. Passiiviopiskelijat ovat mukana opetuksen kaikissa osioissa, mutta eivät johda itse kurssin johtamissessioissa.

Jokaisen opiskelijan osaamista kehitetään kurssilla hänen omalta tasoltaan. Luokkatunneilla käsitellään kurssin musiikillisia ja johtamisteknisiä aiheita eri näkökulmista ja ne koostuvat luentomaisista sekä osallistavista työskentelymuodoista. Johtamissessiot videoidaan, ja johtajat saavat palautetta videoklinikalla kahtena päivänä.
 

Sisältö

Johannes Brahms: Ein deutsches Requiem

Opettaja kuoronjohdon lehtori Markus Yli-Jokipii

Tampere Cappella

Pianistit Riina Häkkinen ja Tuomas Salokangas

Hinta

Aktiiviopiskelija 400 € (sis. alv 24 %)
Passiiviopiskelija 90 € (sis. alv 24 %)

Muuta

Kuoronjohdon mestarikurssi 2

Perumisehdot

Ilmoittautuminen täydennyskoulutukseen muuttuu sitovaksi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi ilmoitusajan jälkeen, veloitetaan 50 % osallistumismaksusta. Jos peruminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan koko koulutuksen hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa kollegalle. Koulutuksissa, joissa on erilliset valintakriteerit paikkaa ei voi luovuttaa toiselle.

Lisätiedot

Kurssin sisältö
Kapellimestari Markus Yli-Jokipii
p. 050 3119 589

Ilmoittautuminen
Suunnittelija Katri Viitanen
p. 050 3215 148

sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tamk.fi

Päivitetty 20.10.2017

Back to the list of courses