Takaisin

Koulutus vahvisti ammatillista osaamistani

Koulutus vahvisti ammatillista osaamistani

eMBA

TAMK EDUssa oli jälleen aihetta juhlaan, kun eMBA-ohjelman 1,5 vuodessa suorittanut Eija Halkola, 42, nouti uunituoreen todistuksensa.

- Olen saanut eMBA-ohjelmalta paljon! Tiesin pystyväni opintoihin ja uskoin itseeni. Luennoitsijat olivat erinomaisia, omien alojensa ammattilaisia ja opiskeluryhmän tuki auttoi minua kehittämään omaa osaamistani. Koin keskustelut erittäin hyvinä ja niistä nousseet kysymykset ratkaisumalleineen. Vaikka aloitin opinnot muuta ryhmää myöhemmin, koin pääseväni hyvin mukaan.

Halkola suosittelee eMBA-opintoja kaikille, jotka kaipaavat päivitystä osaamiseensa, vahvistamaan ammatillista identiteettiä tai haluavat oppia uutta. Halkola on koulutukseltaan kaksoisinsinööri ja työskennellyt Metso Mineralsin palveluksessa viimeiset 10 vuotta. Opinnot lisäsivät kiinnostusta kansainvälisille työskentelykentille ja toivat uusia näkökulmia omaan ajatteluun. Halkola kokee eMBA-ohjelman suorittamisen kertoneen työnantajalle hänen motivaatiostaan ja kiinnostuksestaan liiketoimintaan ja johtamiseen.

Halkola aloitti opiskelun perheen nuorimman lapsen ollessa 1-vuotias. Opiskelu viiden lapsen kanssa on ollut Halkolan mukaan yllättävän helppoa.

- Mielestäni kukaan ei ole kärsinyt opinnoistani. Olen iloinen, että olen voinut olla tämän ajan kotona ja näyttää lapsilleni esimerkkiä. On tärkeää pyrkiä eteenpäin, Halkola huikkaa vielä lähtiessään uusi todistus kainalossa kohti uusia seikkailuja.

Lue lisää koulutuksesta

Päivitetty 22.06.2017