Takaisin

Kokonaisvaltaista sisustuspalvelua Pispalassa

Kokonaisvaltaista sisustuspalvelua Pispalassa

Sisustus

Maria Tervaoja suoritti TAMKin sisustusopinnot vuosina 2010–2012. Kiireinen uranainen kaipasi mielekkäämpää työtä, jota voisi suorittaa omilla ehdoilla elämäntilanteen mukaan.

Sisustussuunnittelijan opinnot suoritettuaan Maria Tervaoja perusti toiminimen ja aloitti työt sisustusliikkeen pitäjänä sekä samalla kattavia sisustuspalveluja tarjoavana suunnittelijana.

Hänen liikkeensä Sisustus Severiina sijaitsee idyllisessä Pispalassa, vain kivenheiton päässä omasta kodista. Kolme vuotta TAMKista valmistumisen jälkeen Tervaoja on tyytyväinen rohkeaan ratkaisuun ryhtyä sisustusalan yrittäjäksi. Ensimmäiset kaksi vuotta olivat tuoreelle yrittäjälle haastavia ja raskaita, näin kolmantena vuotena Tervaoja iloitsee, että kaivattua tasapainoa löytyy – liiketoiminta on vihdoin lähtenyt tasaisen varmasti käyntiin.

Tervaoja vuorottelee sisustussuunnittelijan sekä putiikinpitäjän rooleissa.  Putiikki on välillä kiinni hänen matkustaessaan asiakkaiden luokse tarjoamaan suunnittelupalveluita – tai alihankkijoiden luokse varmistamaan tuotteiden laatua, ennen kuin tilaa tuotteita asiakkaalleen. Hän iloitsee, että on saanut kolmen vuoden aikana kerättyä toiminnan ympärille luotettavan yhteistyöverkoston, joka palvelee sekä hänen että asiakkaiden tarpeita. Myös TAMKin sisustusopinnoista on jäänyt tärkeä tukiverkosto samoilta kursseilta valmistuneiden kanssa, joista myös suuri osa työskentelee sisustusalan yrittäjinä.

Kokonaisvaltaisen ja hyvän palvelun tarjoaminen asiakkaille on tärkeää. Tervaoja seisoo tuotteidensa ja palveluidensa takana. Hän suosii kestävää kehitystä valitsemalla tarjontaansa ympäristöystävällisiä tuotteita ja kierrätysmateriaaleja. Putiikissa on sisustusesineiden lisäksi laaja valikoima pinnoitteita ja lisäksi tarjotaan palveluja mm. ompeluun, huonekalujen entisöintiin ja verhoiluun. Kattavat palvelut muokkaantuvat asiakkaiden tarpeiden mukaan; Tervaoja järjestää myös pintojen käsittelyihin liittyvää materiaalikoulutusta, jotta asiakkaiden remontointityöt onnistuisivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää Sisustus Severiinasta

Päivitetty 17.02.2016